Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan genoprette fra tyktarmskræft kirurgi

   Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic , er tyktarmskræft kræft , der kan påvirke enten i endetarmen eller tyktarmen . Uanset det berørte område omfatter symptomerne tilstedeværelsen af blod i afføringen , smerter , gas , oppustethed , og vægttab . Kirurgi er en mulig løsning til behandling af tyktarmskræft , fjerner en del af tyktarmen og tilslutte de to resterende ender ( hvis muligt) . Nyttiggørelse fra kirurgi er en lang proces , men det kan gøres nemmere med et par enkle trin .

Gendannelse af tyktarmskræft Kirurgi


1 .
Følg din læges slankekure instrukser til punkt og prikke . Ifølge oplysninger fra American Cancer Society , vil dette normalt følger en progression fra en klar væske kost til nogle bløde fast føde , tilbage til en almindelig kost . Dette er designet til at give din fordøjelseskanalen tid til at komme fra den operation , før de bombarderet med en fuld kost , så vær tålmodig og udholde de restriktive diæter , vel vidende at din krop er omfattet af din stemme .
2 .
Følg en nærende kost , når du er ryddet for at begynde at spise almindelig menupunkter . Ifølge ACS , betyder det at spise en kost , der er rig på protein (for at give din krop med de byggesten til at reparere væv ) sammen med masser af frugt , grøntsager og hele korn for at give din krop de næringsstoffer den har brug for at hoppe tilbage fra rigor af kirurgi . Undgå enhver forarbejdede fødevarer eller dem , der er højt indhold af fedt eller sukker .

3 .
Begynd på en let øvelse plan , så snart du modtager grønt lys fra din læge . Engagere sig i omkring 30 minutters motion om de fleste af ugens dage kan bidrage til at stimulere dit immunforsvar , forebyggelse af tyktarmskræft i at vende tilbage eller at hjælpe din krop til at skru helt op sit forsvar til at fortsætte kampen mod eksisterende kræft . Du behøver ikke gå til yderligheder for at frasortering af fordelene ved motion-. enkel rask gang vil være tilstrækkeligt
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------