Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan naturligvis forebygge kræft

   Kræft er en stigende problem i vores befolkning . Hvert år er flere og flere mennesker diagnosticeret med en form for kræft og gennemgå smertefulde behandlinger , der ikke altid effektive . Den bedste måde at leve kræft fri er at forebygge kræft i første omgang
1 .
Spis tomater . Mennesker, der spiser tomater tendens til at have færre tilfælde af kræft end dem, der ikke gør. Dette gælder især , hvis du spiser økologisk, pesticidfri tomater .
2 .
Må ikke ryge cigaretter . Cigaretter er bevist at forårsage flere typer af kræft , herunder lungekræft , strubekræft og forskellige kræftformer i munden .

3 .
Må ikke tygge tobak . Skrå har tilsvarende virkninger cigaretter . Det er ikke påvist som årsag til lungekræft , men det er bevist at forårsage forskellige kræftformer i munden .
4 .
begrænse alkoholforbruget . Dette gælder især for alle, der har brystkræft i familien . Alkohol forårsager forskellige typer af kræft , herunder brystkræft og leverkræft . Mænd bør drikke mere end 2 genstande om dagen og kvinder ikke mere end 1 genstand om dagen . En drink er målt som 12 ounces øl eller 5 ounces vin eller 1 Â ½ ounce af firs-bevis spiritus . Hvis du har kræft kører i din familie , især brystkræft , bør du ikke drikke . Alkohol vil øge din risiko for kræft meget mere end for en person, der ikke har kræft , der kører i familien .
5 .

Spis en sund og afbalanceret kost . Spise den rigtige mad vil forhindre en lang række kræftformer .
6 .
Sørg for at du træner . Selv blot en halv time hver dag vil minimere din risiko for at få visse kræftformer.
7 .
Få regelmæssige screeninger . Hvis du får kræft , er det bedst at fange den i de tidlige stadier . Jo tidligere det er fanget , jo mere sandsynligt er din behandling blive en succes .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------