Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan støtte dem diagnosticeret med brystkræft

   Når en elsket er diagnosticeret med brystkræft , er det en skræmmende tid for jer begge . Du kan kæmpe for at vide, hvad de skal sige eller hvordan de skal handle omkring hende . Lad ikke din usikkerhed afstand dig fra hende på det tidspunkt, hvor hun mest har brug for dig . støtte hende ved at være en opmærksom ven , hjælper med dag-til- dag behov og lære så meget som du kan om sin sygdom og behandling

Friendship


1 .
bevare forholdet , du har altid haft . Selvom det kan være svært at vide hvad jeg skal sige til tider , så lad hende vide at du stadig er der for hende . Giv hende mulighed for at grine og have det sjovt , selv midt i en vanskelig tid .
2 .
Giv hende en chance for at stemme hendes bekymringer og stille spørgsmål , der ikke har svar . Være en opmærksom lytter og lod hende snakke uden at forsøge at besvare eller løse alt . Yde følelsesmæssig støtte og lade hende græde på din skulder .

3 .
Forstå at hun kæmper med emner ud over kræften selv . Hun kan være bekymret for skæmmende kirurgi og hårtab eller bekymret for, om hun vil stadig være i stand til at få børn .
4 .
Send hende et kort . Lad hende vide, skriftligt , hvor meget du holder af . Selv når du ikke er sikker hvad jeg skal sige , vil en kort note give hende en konkret påmindelse om jeres støtte .
5 .

Gør noget kreativt at gøre hendes dag . Lav en scrapbog med kære minder , plante en have for hende at nyde , eller strikke en varm tæppe til hende .
6 .
Bær en brystkræft støtte bånd eller armbånd i hendes ære .
7 .
Hæv penge til brystkræftforskning i hendes navn . Deltag i et kapløb om at helbrede eller lignende fundraiser .

Behov


1 .
Spørg hende , hvor hun mest brug for hjælp . Hun kan have brug for nogen til at gå tur med hunden , fold vasketøjet eller hente sine børn fra skolen . Lad hende vide, at du er ivrig efter at gøre alt, hvad hun har brug for de fleste.
2 .
Cook et måltid for hende eller tilbud om at levere måltider på regelmæssig basis . Fodring hendes familie kan være en overvældende udfordring , når hun er træt eller syg af behandlingen .
3 .
Koordiner frivillige indsats . Etablere et system for frivillige til at bringe mad , ledsage hende til lægebesøg , tilbyde børnepasning , shop for dagligvarer , skal du gøre vaskeri . Gratis online -tjenester såsom carepages. com og lotsahelpinghands. com tilvejebringe værktøjer til styring af frivillige .
4 .
Hjælp med papirarbejde . Organiser forsikring dokumenter og lægeregninger , holde styr på gaver , og selv skrive takkekort til hende .

Uddannelse


1 .
Lær så meget du kan om brystkræft og dens behandling . Kender terminologien , så hun kan diskutere sine behandlingsmuligheder med dig .
2 .
Forskning komplementære behandlingsformer for hende . Hjælp hende indsamle oplysninger om ernæring , kosttilskud og andre alternative medicinske teknikker , som kan støtte og supplere hendes konventionelle medicinske behandling .
3 .
køre hende til læge aftaler og tilbud om at bo hos hende . Det kan være nyttigt at have en anden person der for at høre, hvad lægen siger . Tage noter for at hjælpe hende at huske detaljerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------