Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan undgå at blive hudkræft

   En af de mest smertefulde og altomfattende kræftformer er hudkræft . Faktisk er det mest dødbringende kræft til en af de former for hudkræft , malignt melanom . Den bedste måde at " helbrede " hudkræft er simpelthen at forhindre det i første omgang
1 .
undgå sollys så meget som muligt . Hvis du får solbrændt , er dine chancer for at udvikle hudkræft øges betydeligt . Det samme gælder , hvis du får en brun! Du tror måske, en tan ser godt ud nu , men det vil ikke se så pæn , når du har ondartet kræft løber løbsk .
2 .
Wear solcreme . Selv hvis du ikke planlægger at tilbringe noget tid i solen , så sørg for du lægger på nogle solcreme . Selv et par øjeblikke her og der , eller mens du sidder i bilen , kan føre til solforbrændinger , så sørg for at huske at sætte på din solcreme .

3 .
Må ikke gå til solarium . Disse er lige så skadelig som sidder ude i solen. Hvis du absolut skal have en tan , sat på nogle UV-fri garver . Det er meget sikrere , og der er mange selvbruner produkter , der kan gøre dig til at ligne du har en naturlig tan .
4 .
Hold øje med modermærker . Hvis du kan se, at en muldvarp på din krop ser ud til at være under forandring i farve , størrelse eller andet , få det undersøgt af en læge . Dette gælder også for sår , der ikke heler , eller modermærker der pludseligt dukker op . Tag et kig på dine modermærker hver måned . Hvis der er nogen ændring , har det kontrolleres for kræft . Hudkræft kan behandles , hvis fangsten tidligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------