Position: sygdoms > 4 >

hvordan skærmen for nyrekræft

   Nyrekræft er en kræftform er kendetegnet ved unormal spredning af celler foring nyrerne . Renalcellecarcinom , en form for nyrekræft udvikler sig i cellerne foring tubuli i nyrerne , er en af de mest almindelige former af denne lidelse, der berører voksne . Pr. resultaterne af National Cancer Institute , næsten 50. 000 nye nyre kræfttilfælde er diagnosticeret årligt i USA , hvoraf omkring 11. 000 omkomme af sygdommen . Da der ikke er fuldstændig helbredelse endnu for nyrekræft , en tidlig diagnose ofte bliver helt afgørende .

Diagnosticering Nyre Cancer


1 .
underkastes en grundig fysisk undersøgelse . I den fysiske undersøgelse , ville en læge kontrollere din generelle tegn på sundhed , herunder kontrol for symptomer på nyrekræft såsom klumper eller læsioner i nærheden af maveregionen . Mange gange dine tidligere sygehistorie sammen med dine spisevaner er også taget ned af lægen .
2 .
Cystoskopi er en anden almindelig diagnostisk metode , der anvendes til at påvise nyrekræft . I en cystoskopi lægen indsætter en tynd , lang instrument kaldet cystoskop gennem dit urinrør ind i blæren . Den cystoskop er udstyret med en lyskilde for at hjælpe lægen i behandlingen blæren for forekomst af unormal klumper af celler . Denne procedure er normalt udføres under lokalbedøvelse for at mindske smerten opleves .

3 .
Overvej gennemgår en ultralyd ( også nogle gange kaldet sonografi ) . En ultralyd udnytter højfrekvente bølger af lyd for at skabe sorte og hvide billeder af dine indre organer , herunder nyrer . Ved at studere disse billeder lægen kan finde nogen unormal læsioner eller masse af celler i nærheden af eller i nyrerne .
4 .
Intravenøs pyelogram er en anden metode , der anvendes til at teste for nyrekræft . I denne metode , er et farvestof indsprøjtes gennem din åre , og da dette farvestof spreder i hele kroppen , en række x-stråler er taget af nyrerne , blæren og urinlederne med henblik på at opdage eventuelle kræftknude i dem .
5 .

MRI ( Magnetic Resonance Imaging ) scanning og CT ( CT-scanning i ) er nogle af de andre fælles metoder , der anvendes til diagnosticering af nyrekræft . MR -scanning indebærer brug af radio-bølger , magnet og en computer for at tage detaljerede billeder af dine indre organer , herunder nyrer . Disse billeder er derfor undersøges for forekomst af kræftceller . På den anden side , i en CT -scanning , er et farvestof indsprøjtes gennem din blodåre og derefter billederne er taget fra forskellige vinkler af din indre organer , herunder nyrer for at kontrollere, om der malignitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------