Position: sygdoms > 4 >

om prostata kryoterapi for kræft

   Prostatakræft er en førende årsag til kræft hos mænd , ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse . Kryoterapi er en behandling undertiden anvendes til behandling af prostatakræft , selvom dens effektivitet og lang sigt risici er stadig relativt ukendte

Funktion


Kryoterapi for prostatakræft indebærer anvendelse af en meget lille nål at injicere væske , der forårsager kræft tumor celler på din prostata at fryse og dø , forklarer Mayo Clinic .

Brug


Læger bruger nogle gange prostatacancer kryoterapi behandlingen, når kirurgi er ikke en mulighed , eller når stråling og kemoterapi har svigtet, rapporterer Prostate Cancer Institute .

funktioner


For en til to uger efter prostata kryoterapi , skal du bruge et kateter til at dræne urin fra blæren , rapporter Cancer Research UK .

Effektivitet

En undersøgelse på Crittenton Hospital i Rochester , Michigan , viste, at kun 10 procent af patienterne stadig havde kræftceller til stede i prostata efter prostata kryoterapi , sammenlignet med de 35 til 90 procent af patienter, der stadig har kræft celler efter stråling .

Risici

Ca. 72 til 100 procent af mænd, der gennemgår kryoterapi for prostatakræft erfaring permanent impotens efter operationen , advarer Cancer Research UK . Andre risici forbundet med den procedure, omfatter tab af blærekontrol og dannelse af et hul eller fistel mellem tarm og urinrør .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------