Position: sygdoms > 4 >

proces for en brystkræft markør test

  

Hvad er det


Et bryst markør test er designet til at tjekke din bryst for kræft egenskaber . Din læge kan bruge en række tests for at identificere , hvor meget kræft cellulære aktivitet er i gang i din krop . For eksempel kan en blodprøve tages for at finde et bestemt protein, der er kun til udtryk , når brystkræft er til stede . Ifølge webstedet Breast Cancer , hvis protein er fundet , vil proteinet tjene som en identificerbar " markør " for kræft .

tumormarkør Test


I nogle tilfælde kan din læge udtrække en lille vævsprøve i en biopsi procedure . Når en masse ligger inden for dit bryst , er en vævsprøve af det faste truffet for at blive undersøgt under et mikroskop med en lab . Prøven kontrolleres for kræftceller . Resultaterne af testen bliver sendt tilbage til din læge for at blive gennemgået , og derefter resultaterne vil blive givet til dig . Hvis du føler en klump i brystet og er bekymrede med mulighed for at få brystkræft , kan du anmode om , at en tumormarkør test skal gennemføres.

Diagnose


Marker test er nødvendige for at give dig den bedst mulige behandlinger i løbet af din prognose . Markør test kan gennemføres i løbet af din behandling til også at sikre, at du reagerer positivt-hvis din markører begynder at stige , betyder det , at din krop ikke reagerer på behandlinger som stråling eller kemoterapi . Din læge vil så være nødvendigt at skifte retning i dit behandlingsforløb. Hvis din markør er lav , betyder det, at din krop reagerer på behandlinger og bekæmpe din kræft .

Kom Testet

Ifølge Obstetrik og gynækologi , er at få afprøvet vigtigt , når du har været diagnosticeret med brystkræft . Dette gælder især , hvis din kræft vender tilbage efter remission . Tumormarkør test kan hjælpe med at bestemme , hvordan din kræft vil vokse , hvilket kan hjælpe din læge behandler dig derefter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------