Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på en hypothalamus hjernesvulst

   En hypothalamus hjernesvulst sker i hypothalamus , en kirtel i hjernen er ansvarlig for at regulere humør , kropstemperatur , søvn , tørst , sex og sult . Det kan påvirke balance og koordination

typer af tumorer


I børn , svulsten er normalt en unormal vækst af gliaceller , som støtter nervecellerne . Disse er ikke nødvendigvis kræft . Hos voksne , men de ofte skyldes kræft , der har spredt fra andre steder i kroppen .

symptomer, der påvirker Body Størrelse


Børn med hypothalamus hjernetumorer kan lide fra " manglende trivsel ", hvilket betyder, at de ikke vokser normalt . Kakeksi forekommer hos voksne og børn , når der er et tab af appetit og tab af kropsfedt . De kan også mangle næringsstoffer på grund af opkastning .

Symptomer på Hydrocephalus


En hovedpine er et symptom på en svulst . Hvis tumoren er ledsaget af søvnighed , kunne det være en indikation af hydrocephalus , som er hævelse af hjernen . Dette sker , når tumoren blokerer strømmen af rygmarvsvæsken .

Krampeanfald og Hyperactivity

Nogle patienter oplever anfald , kramper eller hyperaktivitet fra hypothalamus hjernetumorer . Hyperaktivitet refererer til overdreven bevægelse i musklerne .

gammelklog puberteten

Børn der når puberteten , eller seksuelle modning , forud for tidsplanen , kan have en hypothalamus hjernetumor .

Vision Symptomer

Hvis svulsten ligger i nærheden af visuelle veje , kan synet blive forringet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------