Position: sygdoms > 4 >

anden behandling end lupron af fremskreden prostatacancer

   Prostatakræft er kræft i prostata , den lille kirtel hos mænd , der producerer sædvæske . Lupron har været anvendt til behandling af sygdommen, men andre behandlinger findes for at hjælpe med at behandle denne kræftform

ydre stråling


ekstern strålebehandling bruger røntgenstråler til at dræbe kræftceller . Disse høje drevet X-stråler er generelt administreres fem dage om ugen i otte uger , efter MayoClinic . com .

Radioaktive Frø


Radioaktive frø implantater placeret i prostata , der udsender stråling til at dræbe kræftceller . Denne terapi bliver brugt hos mænd med små eller moderate mellemstore tumorer , ifølge MayoClinic .

radikal prostatektomi


Radikal prostatektomi er kirurgisk fjernelse af prostata . Denne operation er brugt til at fjerne svulster , der ikke har spredt sig ud over blærehalskirtlen .

Robot-assisteret kirurgi

Robot-assisteret laparoskopisk prostatektomi er en kirurgisk middel til at fjerne prostata . Små indsnit er lavet i maven , og lange instrumenter, herunder en lille video kamera , indsættes og bruges til at fjerne kirtel .

Kemoterapi

Kemoterapi bruger intravenøs kemikalier til at dræbe kræftceller . Denne behandling har flere bivirkninger end andre metoder , og er forbeholdt patienter med hormon-resistent kræft som har spredt sig til andre dele af kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------