Position: sygdoms > 4 >

brachetherapy behandling for livmoderhalskræft

   Livmoderhalskræft er karakteriseret ved udbredt formering af celler foring livmoderhalsen . Ifølge NIC ( National Cancer Institute ) , der er næsten 12. 000 personer diagnosticeret med denne kræftform årligt i Amerika . Selvom en fuldstændig helbredelse er ikke tilgængelig endnu , er behandlinger som brachyterapi , kirurgi og kemoterapi ofte administreres for at kontrollere udbredelsen af maligne celler

Du skal bruge: .
Diætmad vitamin-og mineraltilskud
Frugt og grøntsager .
Vand .
Te.
Kalenderen .

Brachyterapi


Brachyterapi er en form for strålebehandling , hvor radioaktive frø er placeret tæt ved kræftceller i livmoderhalsen . Disse frø hjælp i at ødelægge ondartede celler og dermed afværge deres efterfølgende metastaser .

Tidsramme


Brachyterapi sessioner afholdes to til tre gange om ugen i næsten tre måneder. Dog kan varigheden variere afhængigt af den interne spredning af kræftcellerne .

Fordele


Brachyterapi er særligt fordelagtigt at ældre patienter , der lider af livmoderhalskræft , og også til dem, der ikke er i stand til at blive opereret som følge af hjerte lidelser og andre kroniske medicinske tilstande .

Effekter

Vaginal blødning , diarré og ømhed og rødme i vulva er almindelige bivirkninger af brachyterapi , når det gives til behandling af livmoderhalskræft patienter .

Advarsel

Din læge kan anbefale dig at reducere eksponeringen mod miljøforurening , sol stråler , mens de gennemgår brachyterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------