Position: sygdoms > 4 >

cryo behandling for næsegrus kræft

   Prostatakræft er karakteriseret ved uhæmmet vækst af celler foring prostata kirtler . Det er en fælles kræft påvirker mænd , med næsten 190. 000 sager , der diagnosticeres hvert år i USA . Tidlig påvisning af kræft sammen med behandling såsom kemoterapi , kirurgi , kryoterapi og strålebehandling er ofte nyttige i at kontrollere multiplikation af kræftceller

Kryoterapi Process


Kryoterapi , også kaldet kryogene behandling , indebærer brugen af gasser som flydende nitrogen og argon at fastfryse maligne celler og forhindre deres spredning og metastasering i kroppen . I denne metode , er de gasser cirkulerer i nærheden af kræftceller ved hjælp af et instrument kaldet en cryoprobe . Læger almindeligt brug MR eller ultralyd metoder til at lokalisere kræftceller og begrænse skaderne til nærliggende raske væv .

Varighed


One- timers sessioner af kryoterapi finder som regel sted tre gange om ugen for næsten to måneder . Dog kan tidsrammen variere afhængigt af interne spredning af kræftcellerne .

Fordele


Ældste patienter, der lider med prostatakræft , og dem, der ikke er i stand til at gennemgå kirurgisk fjernelse af kræft , især gavn af kryoteknik , da det er minimalt invasive og indebærer færre smerter .

Side Effects

Bivirkninger af kryoteknik omfatte svære smerter i nærheden af maveregionen og blødning . Nerveskader i nærheden af prostata kan endda forårsage permanent impotens .

Forebyggelse /Solution

For at forhindre kræft , herunder i prostata , Mayo Clinic anbefaler undgå rygning og alkoholforbrug , og begrænsning af eksponering for sol og miljøforurening .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------