Position: sygdoms > 4 >

glioblastoma ernæring kost

   Glioblastoma er den mest almindelige og mest aggressive form for kræft i hjernen hos mennesker i dag . I midten af 1990'erne forskning begyndte i behandling med en ketogen diæt at bremse udviklingen af ondartede gliom kræft cellevækst . Den ketogen diæt blev oprindeligt udviklet i 1920'erne til behandling af epilepsi hos børn , men gennem yderligere forskning processen ketose er fundet til hjælpe med at behandle andre neurologiske lidelser samt

Ketose


Ondartede tumorer stole på glucose og glykolyse for vækst og overlevelse på grund af abnormaliteter i antallet og funktionen af deres mitokondrier . Den ketogen diæt får hjernen til at overgangen til ketonstoffer , fedt og proteiner , som deres primære energikilde , og på grund af kalorie begrænsning udnytter metaboliske mangler i kræftceller . Samtidig hjælper den øgede fedt og protein for at øge vitaliteten i de normale neuroner , samt resten af kroppen .

ketogen diæt


Den ketogen diæt består af højt fedtindhold , moderat proteinindhold og lavt kulhydratindhold , med begrænset kalorieindtag . Forholdet mellem fedt og protein til kulhydrater er normalt 4:1, med den hensigt at begrænse mængden af glukose til rådighed for ondartede kræftceller i hjernen for at begrænse tumorvækst . Nogle enkle tips til at indlede ketogenic kost omfatter spise masser af rå grøntsager , fordi de er høj i fiber og antioxidanter . Avocado, æg og ost giver gode mængder af fedt og protein samt tilføjet smag til måltider og kan bruges i flere forskellige opskrifter . Spaghetti squash kan erstatte pasta , kartofler og ris i mange opskrifter og vil holde hele ved stuetemperatur i flere uger , hvilket giver en meget lav-kulhydrat kost erstatning .

Kost Gennemførelse


Den ketogen diæt begynder med en 24- timer fasteperiode , hvor patienten bruger kun vand . I denne periode raske celler overgangen fra afhængighed af glukose til fedt og proteiner til energi . Patienten forbliver under nøje lægelig overvågning i denne periode og arbejder med en diætist hele kosten. Selv en måltid ud af grænserne for de 04:01 forholdet mellem fedt at kulhydrater kunne vende de positive virkninger af ketogen diæt om kræft cellevækst begrænsning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------