Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan bekæmpe neutropeni på grund af kemoterapi behandlinger

  Mens kemoterapi er fastsat som en behandling til at dræbe kræftceller , kan din raske celler også blive ødelagt . Din krop kan blive modtagelige for infektioner fra svampe og bakterier som følge af kemo behandlinger . En af de mere alvorlige former for infektion som følge af kemoterapi er neutropeni . Ifølge Mayo Clinic , neutropeni resulterer i lavt antal af dine neutrofiler , de hvide blodlegemer ansvaret for at bekæmpe bakterie-og svampeinfektioner . I chancen for, at behandling med antibiotika ikke arbejder for at afværge en infektion , hvis du udvikler symptomer, der er bekymrende , eller hvis du får feber , der er højere end 101 grader Fahrenheit , straks søge lægehjælp .

Du skal bruge:
Overvågning af Deres læge
. Antibiotisk behandling .
Hvide blodlegemer tests .
Mulige hospitalsophold .


1 .
Neutropeni er en type af infektion forårsaget af svamp eller bakterier . Har din læge rutinemæssigt overvåge dine hvide blodlegemer til at afsløre eventuelle afvigelser , mens du er på kemo . Tage antibiotika som foreskrevet af Deres læge .
2 .
Når kampene en infektion , altid afslutte din fulde løbet af antibiotika behandlinger . Ophørende din antibiotika kan gøre kæmper en infektion vanskelig , da svamp eller bakterier , som du smittet med vil begynde at udvikle en resistens over for behandlinger .

3 .
tager medicin din læge giver dig mulighed for at øge din hvide blodlegemer . Din læge kan også ordinere medicin til at afhjælpe smerter symptomer som følge af neutropeni .
4 .
Fortæl din læge, hvis du begynder at opleve en feber på over 101 grader Fahrenheit og samtidig være i behandling med kemo eller hvis du allerede har udviklet en infektion . Din læge vil foretage undersøgelser for at fastslå den nøjagtige årsag til din feber og kan begynde en ny behandling , hvis en anden betingelse end en infektion er årsag til dine symptomer .

gode råd og advarsler • # Søg straks lægehjælp , hvis De udvikler symptomer, der er bekymrende . # Tag din temperatur dagligt . Hvis du begynder at udvikle en temperatur , underrette Deres læge omgående at kontrollere for tegn på infektion .
 • # Søg straks lægehjælp , hvis De udvikler symptomer, der er bekymrende . # Tag din temperatur dagligt . Hvis du begynder at udvikle en temperatur , underrette Deres læge omgående at kontrollere for tegn på infektion .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------