Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan betale for kemo uden sygesikring

  En undersøgelse fra 2003 fra Projekt HOPE undersøgt kræftpatient data fra Medical Udgifter panelundersøgelse ( MEPS ) og fandt , at cirka ti procent ( 10 %) af cancer patienter under 65 år ( og derfor ikke omfattet af Medicare ) , er uden sundhedsmæssige forsikring . Blandt Hispanic kræftpatienter , er den procentdel af uforsikrede så høj som 20 % , og sandsynligvis tegner sig for den forskel i kræftbehandlingen , og endda overlevelse , når der sammenlignes med samme alder hvid kræftpatienter .
Manglende forsikring behøver ikke forvise patienter til substandard sundhedspleje . Desværre kan kræftpatienter ikke være klar over, at hjælpen er til rådighed til at betale for kemoterapi , hvis de befinder sig uden sygesikring . Finansieringskilder omfatter, men er ikke begrænset til , producent patient bistandsprogrammer og patient fortalervirksomhed organisationer. Disse finansieringskilder tendens til at være den nemmeste at navigere og mest dedikerede til at sikre, at patienten fortsætter med at modtage medicin , så længe det er nødvendigt <. h4> Producent Assistance Programs
1 .
Identificer producenten af kemoterapi eller anden behandling af kræft produkt din læge anbefaler eller ordinerer for din tilstand
Eksempel : . patient diagnosticeres med ikke-småcellet lungekræft , og læge ønsker at behandle med Erbitux . Hvis en søgning på internettet er udført , anføres: " Erbitux fabrikant , " resultatet vil vise , at Bristol-Myers Squibb er producenten af produktet . En onkolog vil sandsynligvis kender producenten af lægeordineret medicin , og kan være en god ressource .
2 .
Den " magiske ord " for at finde hjælp i at betale for kemoterapi fra fabrikanterne er " patienternes adgang "eller " patient bistand " eller endog " PAP , "kombineret med navnet på den pågældende stof.
Med eksempel på en patient ordineret Erbitux til at udføre en søgning på internettet for Erbitux bistandsprogrammer afslører , at Bristol-Myers Squibb har et program kaldet " Destination Access . "

3 .

Følg linket til producentens websted for enhver adgang program .
Bristol-Myers Squibb Destination Access-programmet for Erbitux er nogenlunde repræsentative for den type af hjælp fabrikanter er villige og i stand til at give . En patient med en justeret bruttoindkomst på $ 75. 000 eller mindre berettiget til gratis Erbitux er foreskrevet for en medicinsk accepteret årsag , og kan også få en refusion for udgifter til Erbitux ikke er dækket af en forsikring inden for tres (60) dage med optagelsen i programmet .

Patienterne , der er forsikret kan også tilmelde dig i programmet , hvis deres forsikringsselskab ikke vil dække den medicin .
4 .
Ring gratis nummer, der er på gældende programmets hjemmeside for tilmelding information og give alle de ønskede oplysninger i tide .
Det kan være muligt at downloade en tilmeldingsblanket , der kan sendes med fax til fabrikanten .

5 .
Følg op på status for indskrivning ansøgningen . Hvis accepteres i programmet , at forhøre sig om medicin refill procedurer sikrer, at al medicin er modtaget , når det er nødvendigt.
Hvis ansøgningen afvises , kan fabrikanten være opmærksom på andre programmer , for hvilke patienten er støtteberettigede.

Patient Advocacy Organizations


1 .
Mange kræftformer er klassificeret som " sjældne sygdomme . " The National Organization for Sjældne Diagnoser ' (Nord 's) hjemmeside http://www. rarediseases. org/search/rdblist. html lister de sygdomme, som den giver information , støtte og bistand .
Patienter , der falder uden berettigelse til en producent patient bistandsprogram kan være støtteberettigede under NORD 's standarder .

to .
Gå til NORD 's database over bistandsprogrammer side på http://www. rarediseases. org/search /orgsearch. html og skriv kræfttype .
Følg links til de anførte ressourcer .
3 .
NeedyMeds er en database over bistandsprogrammer for kræft og andre kroniske eller livstruende sygdomme .
Patienter kan finde programmer, der hjælper betale for kemoterapi ved at søge på navnet eller generisk navn på den nødvendige medicin , eller ved at søge efter sygdom . Den behandlende læge er den bedste kilde til den nøjagtige sprog at bruge i en søgning for at sikre korrekt og komplet information .

gode råd og advarsler


 • Kræftpatienter kan muligvis skaffe sig midler gennem gruppe livsforsikringer eller pensionskasser .
 • 401 ( k ) trængsler tilbagekøb kan gøres uden at skulle betale en afgift straf , hvis provenuet skal anvendes til udgifter til lægebehandling. Nogle planer tillade lån i stedet for tilbagekøb , og de betalte renter på lånet er returneret til 401 ( k ) konto i stedet for en bank .
 • Livsforsikringsselskaber kan tilbyde hurtige fordele ved en procentdel af forsikrede beløb , til personer med nedsat levealder . Generelt vil modtageren /patienten er nødt til at vise en forventet levetid på tolv ( 12 ) måneder eller derunder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------