Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan nedsætte risikoen for brystkræft ved at tabe vægt

  Der er mange faktorer , der bestemmer om du vil få brystkræft . Mange ting, du ikke kan styre lide arvelighed . Men der er faktorer , som du kan styre og undersøgelser har vist, at emballage ekstra pounds er en stor risiko for mange former for kræft . Fedt spiller en rolle i at producere kronisk inflammation , hvilket kan føre til en række sygdomme , herunder bryst- kræft. Ifølge lægerne har fedtvæv en direkte forbindelse til immunsystemet , som når svækket , kan forårsage tumorer til at danne . Følgende trin kan hjælpe dig med at minimere din risiko .

Du skal bruge:
Nut kværn
. Frugtsaft.
Yoghurt.
Tørrede frugter .

Nødder.


1 .
Se din vægt . Hvis din BMI (body mass index ) på 25 eller derover , arbejde for at tabe 10 procent af din samlede vægt . Beregn dit BMI på en monthy grundlag . Body Mass Index ( BMI ) beregner din vægt i kilo divideret med kvadratet på din højde i meter . Fordi det faktorer i din krop fedtprocent , er Body Mass Index en nøjagtig måling af din samlede fitness . Det anses for en mere pålidelig måling end blot din højde og vægt alene .
2 .

komme i gang. Motion for 2-3 timer om ugen for den ultimative beskyttelse . Målet for 60 procent af din maksimale iltoptagelse , hvor du skal tage et pust hver anden ord , hvis du taler .
3 .
Planlæg regelmæssige sved sessioner . Gøremål har ikke samme kræft virkning som arbejder ud , fordi de har tendens til at starte og stoppe . Du kan tilbringe en time i haven og øge din puls for i alt kun 15 minutter. Når du motionerer , får du løbende moderat intens aktivitet .
4 .
Veg ud . Spis korsblomstrede grøntsager som broccoli , blomkål , og spinat . De indeholder isothiocyanater og indol-3 stoffer , som kan forhindre væksten af tumorer .

gode råd og advarsler


 • få regelmæssig mammografi
 • får regelmæssige læge check-ups
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------