Position: sygdoms > 4 >

hvordan man skal behandle de sene stadier af prostatakræft

   Ifølge oplysninger fra det medicinske hjemmeside Medline Plus , oftest prostatakræft rammer mænd over 60 år , og sjældent strejker før 40 . Mens prostatakræft er ret helbredes i den tidlige faser , sen-fase prostatacancer ( hvor tilstanden har spredt ud over prostata ) har færre muligheder for behandling . Ikke desto mindre er det stadig muligt at bruge behandlingen til at forlænge din levetid og forbedre din generelle livskvalitet , selv med den sene prostatacancer
1 .
Tal med din læge om, hvor langt kræft har spredt sig . Behandlingsmuligheder vil variere afhængig af hvor langt fra det oprindelige websted kræften har rejst . Tests såsom en biopsi , digital rektal eksamen eller computer imaging scan kan hjælpe med at afgøre, om din kræft er begrænset til den generelle region prostata ( i den skelsættende fartøjer og blære ), eller om den har spredt sig til fjerntliggende organer i andre områder af krop .
2 .
Overvej behandling metoder til at fjerne kræft selv , hvis din læge mener, det er stadig muligt at skubbe til kræft i remission . En sådan behandling valgmuligheder omfatter ekstern strålebehandling at ødelægge kræft evne til at reproducere , radikal prostatektomi ( fjernelse af prostata ) , eller enten systemisk eller lokal kemoterapi at dræbe cancervævet .

3 .

Overvej palliativ metoder til at bremse spredningen af kræft eller øge din levetid , hvis din kræft er for langt fremskreden til at skubbe det i remission . Disse behandlingsmetoder omfatter tumor debulking ( fjerne en del af en tumor til at bremse dens spredning ) , eller palliativ kemoterapi eller strålebehandling , som gives til lindre symptomer på kræft i stedet for at tvinge remission .
4 .
Prøv hormon terapi til at bremse spredningen af prostatakræft . Dette består af administrationen af medicin til at sænke eller fjerne kroppens produktion af testosteron , fordi prostata cancer ser ud til at trives i en testosteron -rige miljø . Hormonbehandling kan bremse spredningen af kræft dramatisk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------