Position: sygdoms > 4 >

hvordan man stopper kemoterapi ved fremskreden lungekræft

  Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic , er lungekræft karakteriseret ved symptomer såsom vedvarende hoste , hoste blod op , brystsmerter , og hovedpine . Symptomer på fremskreden lungekræft kan omfatte uplanlagt vægttab og smerter i knoglerne , som kræften metastaserer i hele kroppen . Indimellem vil du ønsker at standse behandling med kemoterapi , enten fordi du er villig til at affinde sig med de bivirkninger , eller fordi behandlingen ikke er i stand til at fungere efter hensigten
1 .
Rådfør dig med din overvåge læge om muligheden for at stoppe kemoterapi behandling , spørgende om, hvad der vil betyde for dine samlede prognose . Når kræften er fremskreden , og har spredt sig i hele kroppen ( den generelle tærskel for fremskreden kræft ) skal de fem års overlevelse er bare 2,1 procent . Spørg din læge om, hvorvidt stoppe kemoterapi vil gøre en væsentlig forskel i dit samlede overlevelsesraten , spørger hvor meget mindre tid du bliver nødt til at få en bedre idé om , hvorvidt det er værd at opgive behandlingen .
2 .
Tal med andre læger om alternativ behandling i stedet for kemoterapi . Diskutere levedygtighed strålebehandling eller indskrivning i et klinisk forsøg . Selv hvis din kræft er anset for " uhelbredelig "af din læge , kan du stadig potentielt give noget tilbage til fremtidige kræftramte ved at deltage i et klinisk forsøg at afprøve nye og kommende behandlinger .

3 .

Du skal blot fortælle det til din læge , du ønsker at give afkald på kemoterapi , hvis du er overbevist om , at det er den bedste løsning for netop din tilfælde af lungekræft . Ingen kan tvinge dig til at fortsætte med at modtage uønsket behandling , så stå fast , hvis afslag på behandling med kemoterapi er din endelige beslutning i sagen . Før de når til denne konklusion , dog tage tid til at overveje konsekvenserne af din beslutning om din familie , venner og kære , for at du foretager et valg du kan senere fortryder .

gode råd og advarsler


 • Før nægter behandling , at tjekke med dit forsikringsselskab afgøre , om der vil være nogen potentielle negative konsekvenser af din beslutning om fortsat dækning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------