Position: sygdoms > 4 >

oplysninger om retssager for lungehindekræft kræftbehandling

   Hvis du mener , at du har en asbest -relateret sygdom som lungehindekræft , der blev uretmæssigt forårsaget , kan du søge råd hos advokat til at hjælpe dig med at få erstatning for din sygdom . Hvis du tænker på at indgive en retssag til at afholde omkostningerne til behandling af lungehindekræft , her er et par retningslinjer for at hjælpe dig begynde denne proces

Du skal bruge: .
Diætmad vitamin-og mineraltilskud
Frugt og grøntsager .
Vand .
Te.
Kalenderen .

Consulting med din læge


Først skal du konsultere din læge for at afgøre , hvad slags asbest-relaterede lidelse du har, hvilken fase den er i , og hvordan længe du kan forvente at leve på din nuværende behandling plan . Dette vil give dig en tidsramme , inden for hvilken du kan arbejde , og vil give nyttige oplysninger til din advokat .

finde en advokat


Brug en online bibliotek for at finde en betroet lungehindekræft advokat i dit område . Husk på, at mange af de større virksomheder , der specialiserer sig i asbest retstvister ikke kan være i nærheden af dig geografisk , men har søsterselskaber over hele landet .

Omkostninger


Omkostningerne for at indgive en retssag , er forskellige afhængigt af din geografiske placering og din advokat . Men der er mange advokater , der specialiserer sig i lungehindekræft sager , der ikke opkræve et gebyr for deres ydelser , indtil en løsning er fundet med din tidligere arbejdsgiver eller hvad parti det var , at uretmæssigt udsat dig for asbest .

gennemse dit arbejde Historie

Du skal have bevis for , at viser , at din tidligere arbejdsgiver udsat dig for asbest-lastet produkter eller materialer . Dette kan ske ved henvendelse til tidligere medarbejdere for at få dem underbygge din historie , især hvis de også lider af en asbest-relaterede lidelse . Din advokat kan hjælpe dig med at finde tidligere kollegaer .

Skader

Når forberede dit retssag , skal du beslutte, hvilken slags skader du søger . Din advokat kan hjælpe dig med at beslutte , hvad der er bedst for dig . Tidligere mesotheliom ofre har fået tildelt penge til dækning af udgifter til lægebehandling , penge til at betale for sagsomkostninger , og penge til at kompensere en familie for tab af indkomst og tab af konsortiet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------