Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på gastrisk lymfom

   Gastrisk lymfom er en sjælden form for mavekræft , der udvikler i maven foring. Mange af de bemærkelsesværdige symptomer på gastrisk lymfom er ofte relateret til mave sig og føre til enkeltpersoner selv diagnosticere det som en dårlig mave eller andre mindre alvorlige problem . Bør imidlertid kronisk mave problemer og smerter skal rapporteres til en læge straks

Du skal bruge: .
Diætmad vitamin-og mineraltilskud
Frugt og grøntsager .
Vand .
Te.
Kalenderen .

Asymptomatisk


I de tidlige stadier af gastrisk lymfom , mange patienter er asymptomatiske --- betyder at der er ingen nævneværdige symptomer dag er til stede .

Smerter


Et almindeligt symptom på gastrisk lymfom er mavesmerter , som kan være mild til svær . Mavesmerter kan være pludselige eller gradvise , stikkende , skarpe eller kedeligt og ømme .

Opkastning


Nogle patienter kan opleve mild til svær opkastning . Opkastning kan være ledsaget af kvalme og blod kan være til stede i opkast .

Vægttab

Mange patienter til efterretning, at andre symptomer på gastrisk lymfom , som mavesmerter og kvalme , føre til en mangel på appetit-- hvilket igen fører til vægttab .

Yderligere Symptomer

Forskellige yderligere symptomer af gastrisk lymfom omfatter anoreksi , mavesmerter masser , nattesved , gastrointestinal blødning , feber , svaghed og træthed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------