Position: sygdoms > 4 >

almindelige smertestillende medicin for cancersmerter

   Kræft smerte afhænger af en række faktorer , herunder den type kræft , scene og patientens tolerance over for smerte niveauer . Flere almindelige årsager til kræft smerter omfatte dårlig omsætning på grund af blokerede blodkar , metastaser og knoglebrud , infektion , inflammation , behandling bivirkninger , tumorer lægge pres på nerver og følelsesmæssige problemer . Smerter fra kræft er ofte behandlet med medicin , som smerten skyldes fysiologiske stress af de ændringer i kroppen .

anti-depressiva


Anti-depressiva kan hjælpe med at lindre nervesmerter , der opstår fra kræftbehandling , men kan tage flere uger at blive effektive til at lindre cancersmerter .

non-steroide Medicin


Anti-inflammatoriske medicin , såsom ibuprofen , er ofte anbefales til mild cancersmerter . Sådanne lægemidler er til rådighed i håndkøb eller på recept , og bidrage til at mindske hævelse og inflammation , mens han kæmpede smerte .

Opioider


Analgetika er fælles medicin for at blokere smerte hos cancerpatienter . Smertestillende funktion ved at stoppe den smerte signaler , der sendes til hjernen eller de ændrer hjernens fortolkning af signaler. Smertestillende omfatte ikke-narkotiske og narkotiske analgetika , der spænder fra aspirin til stærke opioider som morfin eller codein . Kræftpatienter har ofte brug for at finde den rette kombination af medicin , før de finder en metode til lettelse , der virker for dem . Nogle kræftpatienter må ikke afløses af morfin eller Vicodin . Patches kan få ordineret , såsom fentanyl , som også kaldes Duragesic . Patches give en vedvarende frigivelse af lægemidlet , og er ofte uden smerter af en indsprøjtning . Plasteret indeholder tre lag , der fastgøres til huden . Medicin er frigivet i løbet af et par dage .

Steroider

Steroider er naturligt produceres af kroppen , men der er også steroider , der kan medvirke til at reducere betændelse og andre symptomer . Steroider , ligesom prednison kan medvirke til at reducere betændelse og lette nogle cancersmerter .

krampehæmmende

Anti-Krampestillende medicin hjælpe med at styre beslaglæggelser , men også bidrage til at mindske nervesmerter , som kan være effektive , især hvis en tumor er presserende på omkringliggende nerver .

Radiofarmaceutiske og alternativer

Radiopharmacueticals er medicin , der hjælper lindre smerter fra kræft spredt sig til knoglerne . Lignende medicin omfatter bisophosphanates og calcitonin som hjælpe med at lindre smerter fra kræft , der breder sig til knoglerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------