Position: sygdoms > 4 >

astrocytoma homøopatiske kur

   Astrocytomas er en type kræft i hjernen , opkaldt efter den type celler er berørt , nemlig astrocyte . Disse celler findes i de lavere dele af hjernen , lillehjernen eller hvide substans , i hjernestammen og rygmarven , og i nethinden og synsnerven . Astrocyes hjælpe nære neuroner , strukturel støtte og hjælper med at rydde klid af neurotransmittere , såsom serotonin . Astrocytomas er den mest almindelige type hjernesvulst hos børn

Symptomer


homøopati, en alternativ medicinsk system, der er almindeligt . anvendes i Europa og andre steder , bygger på en omhyggelig beskrivelse af symptomerne til at udtænke kure . Homøopater følge reglen "Like kur lignende, " hvilket betyder, at de foreskriver stoffer, har vist sig at give symptomer som dem, de behandler , når det gives til raske personer . Kendskab til tegn på astrocytomas og andre hjerne kræft er afgørende for at finde de relevante behandlinger .

Da de celler, der påvirkes af astrocytomas er dybt inde i hjernen , symptomer har en tendens til at dukke op sent i forløbet af den sygdom . Verdenssundhedsorganisationen WHO har identificeret 126 typer af hjernesvulster , hvoraf 85 procent er astrocytoma og glioblastoma multiforme ( GBM ) tumorer . Tegn er de samme som for andre typer af kræft i hjernen , som gliomer . Nogle almindelige symptomer omfatter hovedpine , kvalme , opkastning , gangbesvær eller balancering , og eventuelle ændringer , der tyder på , at den normale hjernefunktioner bliver forstyrret . Svaghed og klodsethed eller krampeanfald kan ske som følge af pres på hjernen fra den voksende tumorer .

Homøopati og kræft i hjernen


Der er en række homøopatiske midler for kræft , hvoraf nogle er blevet støttet af videnskabelige forskning . I " et homøopatisk metode til Kræft , " homøopatisk læge A. U. Ramakrishnan anbefalede Arsenicum album ( arsentrioxid ) og to andre præparater til en bred vifte af kræft . Mens arsen er en giftig element er den måde homøopatiske forberedt gør det harmløst . Homøopater mener , at less is more , bogstaveligt talt --- jo flere gange et stof er fortyndet , jo større effekt . Så mest potente homøopatisk medicin har spores mængder af deres vigtigste ingrediens . Arsen har efter sigende været brugt i Kina til at behandle kræft og mere for nylig er blevet medtaget i cancer kemoterapi efter undersøgelser viste, at den dræber gliaceller , hvoraf astrocytes er én type .

Ferrum metallicum , eller metallisk jern , der er kendt som det element i de røde blodlegemer afgørende for transport ilt rundt i kroppen , er vist i homøopatiske tests for at styrke blodlegemer og immunsystemet , som bidrager til at bekæmpe kræft .

Poison Ivy ( Toxicodendron pubescens ) har vist sig at aktivere lymfocytter , en af de typer af hvide blodlegemer , der bekæmper infektioner , og homøopater mener, at det hjælper de hvide blodlegemer angribe kræftcellerne specifikt .

Scutellaria barbata er en urt er kendt som forbud zhi Lian i kinesisk og er en traditionel kinesisk medicin . Anlægget ekstrakt synes at påvirke væksten af blodceller , at foderstoffer tumorer , en stor stak af de nuværende anti-cancer forskning .

Thuja , også kendt som Arbor vita eller hvidt cedertræ , er en traditionel indiansk urt . Dens anvendelse som homøopatisk behandling for kræft blev foreslået af Ramakrishnan og findes i andre homøopatiske anti-cancer præparater , herunder Canova .

Metodo Canova


Metodo Canova er et homøopatisk formel skabt af brasilianske læge Francisco Canova . Hans retsmidler, der også omfatter Arsenicum album , Aconitum ( en giftig plante , også kaldet Monkshood eller munk 's kasket ) , Bryoma og Lachesis mutus , fremstillet af gift den sydamerikanske Bushmaster slange .

Marianna Da Rocha Piemonte og en kollega på Federal University of Parana i Curitiba , Brasilien , undersøgte Canova og fandt endelig effekter på hvide blodlegemer , der angriber kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------