Position: sygdoms > 4 >

behandling af cancer i nyre og blære

   Kræft i nyre og blære er ofte forbundet , fordi organerne er lukket forbundne dele af kroppens eliminerende processer . Tilsammen udgør disse kræfttilfælde udgør mindre end 10 procent af alle kræfttilfælde , der påvirker voksnes verden . Der er flere måder disse kræftformer behandles , afhængigt af patientens tilstand

Cytoscopy


Når kræften kun har ramt foring af blæren , og har ikke begyndt at flytte ind i vægge af orglet , et værktøj kaldet en cytoscope kan indsættes ind i blæren for at skrabe væk kræftceller . Denne behandling er ofte følges med en runde af lægemidler eller strålebehandling .

Fjernelse af blæren


I nogle tilfælde , når sygdommen har udviklet sig for langt , at fjerne blæren er den bedste løsning . Når fjernet , blæren kan udskiftes med et vilkårligt antal kunstige måder at genskabe blærekontrol.

strålebehandling


Meget koncentrerede doser af stråling er lokaliseret på nyrerne og blæren. Disse høje doser af stråling kan dræbe kræftcellerne .

Narkotika

Ud over en bred vifte af anti-cancer medicin , et andet lægemiddel kaldet BCG ( Bacille Calmette-Guerin ), som anvendes ofte . BCG er i stand til amp op immunrespons, hvilket gør det sværere for kræft til at vende tilbage ; dette stof kan indsættes direkte i blæren

Kemoterapi

Kemoterapi bruges til at behandle blære-og nyrekræft , der har spredt . .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------