Position: sygdoms > 4 >

behandling af sekundær lungekræft

   Lungekræft er karakteriseret ved ukontrolleret formering af cellerne foring lungerne . Sekundær lungekræft er en kræftform , som har oprindelse i andre organer som kolon , rektum , lever , bryster eller blære . Kræft fra andre områder af kroppen kan metastaserer (spread ) til lungerne

Behandlingsmuligheder


I lighed med primær lungecancer ( kræft med oprindelse i lungerne ) , er der ingen fuldstændig helbredelse for sekundære lungekræft . Dog er behandlinger som kirurgisk fjernelse af kræftceller , strålebehandling og kemoterapi ofte gives til bekæmpelse af vækst og spredning af kræftceller .

Time Frame


Strålebehandling sessioner afholdes tre til fire gange om ugen for næsten en måned , mens kemoterapi sessioner afholdes jævnligt i næsten to til tre måneder . Dog kan tidsrammen varierer afhængigt af den interne spredning af maligne celler og den fase af kræft .

Side Effects


vejrtrækningsproblemer og lungebetændelse er almindelige bivirkninger af kemoterapi og strålebehandling for lungekræft kræft . Andre generelle komplikationer omfatter hårtab , kvalme , opkastning og appetit reduktion .

Advarsler

Mens gennemgår stråling og kemoterapi til behandling af sekundær lungekræft , kan din læge råde dig til at reducere eksponeringen for solens stråler og miljøforurening .

Forebyggelse /Solution

Ifølge Mayo Clinic , fælles skridt for at forhindre alle former for kræft omfatter rygestop , begrænse forbruget af alkohol , og udøver regelmæssigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------