Position: sygdoms > 4 >

behandling for amelanotic modermærkekræft

   Amelanotic melanom er en form for hudkræft , der ikke har mørke farve på grund af manglende melanin , ifølge melanomahopenetwork. org . Denne melanom viser sig som en læsion med pink , rød eller ingen pigmentering

In Situ melanom


I stedet amelanotic melanomer ( Stage 0 ) er normalt behandles gennem fjernelse af læsionen og huden i det omkringliggende område , i henhold til dermnetnz. org .

projektfase I og II


fase I og II melanomer er bortopereret og mere omkringliggende væv skal også fjernes , ifølge wrongdiagnosis . com . Kemoterapi kan være nødvendigt efter operationen .

Stage III


Kirurgisk fjernelse er nødvendig for fase III melanomer , og så meget væv er fjernet, hudtransplantation kan være behov for , hedder melanomahopenetwork. org . Kirurgi kan efterfølges af kemoterapi og strålebehandling .

Stage IV

Stage IV amelanotic melanomer har allerede spredt sig til andre dele af kroppen . Det melanom kan fjernes til behandling af smerter , med kemoterapi og strålebehandling til følge .

Advarsel

Amelanotic melanomer er svære at opdage på grund af deres mangel på pigment . Folk skal se deres læge, hvis de bemærker noget uforklarlige læsioner på kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------