Position: sygdoms > 4 >

behandlinger for maligne glaukom

   Malignt grøn stær er en meget alvorlig form for grøn stær , der ofte resulterer i intense smerter og kan også føre til hurtig indsættende blindhed , hvis de ikke behandles straks <. h2 > Årsager
Ondartet glaukom ofte opstår efter første forsøg til behandling af glaukom . Efter behandling af glaukom kammervandet er meningen at løbe ud i forkammeret . Malign grøn stær er postuleret at opstå , når denne væske løber ind i glaslegeme kammeret .

Cycloplegic Agenter


Cycloplegic agenter er som regel de første form for administreret medicin og har til formål at forårsage linsen flytte tilbage til sin rette form af lammende forskellige muskler .

Osmotisk Agenter


Osmotisk agenter bruges til at mindske glasset volumen , som sænker spændingen i øjet og med til at forbedre tilstanden .

Succes Medicin

Medicin succes behandle malignt glaukom i omkring halvdelen af patienterne . Når medicin mislykkes , er kirurgi vendte sig som den sidste udvej .

Surgery

Laser øje kirurgi udføres på dem, som ikke reagerer på medicin og har til formål at omforme linsen på en måde , der vil lette presset på iris og det forreste kammer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------