Position: sygdoms > 4 >

effekten af kaffe på prostata

   Den generelle konsensus plejede at være , at mænd bør undgå kaffe til koffein , en ingrediens menes at være en irriterende for prostata . Denne anbefaling kan ændre sig i lyset af aa December 2009 rapport med forslag til kaffe 's potentielle fordele for kæmper og forebyggelse prostatakræft

Identifikation


. Prostatakirtlen er en valnød -store orgel ansvarlig for formidling af sæd væske der er nødvendige for frugtbarhed . Det findes ved foden af den mandlige blæren , omgiver urinrøret , og ofte vokser som mænd alder for ukendte årsager , hvilket medfører en række problemer .

Effekter af kaffe


Den koffein i kaffe øger behovet for at urinere , irriterer blæren , og forværrer symptomer på forstørret prostata . Men kaffe --- selv koffeinfri kaffe --- påvirker også insulin og glukosemetabolisme , samt kønshormon niveauer , som alle er involveret i prostatakræft .

Betydning


Ifølge American Cancer Society , prostata kræft er den anden hyppigste årsag til kræft død for mænd , der påvirker én ud af seks .

Den prostatakræftforsøg

En 20- årig undersøgelse af 50. 000 mænd fandt , at de, der drak seks eller flere kopper kaffe hver dag blev 60 procent mindre tilbøjelige til at udvikle aggressiv prostatakræft , mens mænd, der drak 1-3 kopper dagligt havde en 20 procent lavere risiko .

Overvejelser

Den medicinske samfund er tøvende med at annoncere en solid sammenhæng mellem indtagelse af kaffe og en nedsat risiko for prostatakræft endnu. En af de læger , der foretog undersøgelsen , Kathryn Wilson , Ph. D , advarede om, at kaffe vaner ikke bør ændre på grundlag af disse indledende undersøgelser , men sagde også, man har megen grund til at skære ned nu .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------