Position: sygdoms > 4 >

faser af behandlingen af malignt melanom

   Melanom er en meget farlig form for hudkræft udløst af ukontrolleret vækst af melanocytter , de celler der er ansvarlig for pigment produktion . Behandling for sygdommen varierer med dets udviklingsstadium

Fakta


Læger og forskere lønklasse kræft i henhold til dens sværhedsgrad . Debuterende kræftformer er typisk begrænset til en primær område eller orgel , mens senere tidspunkt kræftformer kan sprede sig til andre dele af kroppen .

tidlige fase Behandling


Ifølge Mayo Clinic , den bedste måde at behandle tidligt -trins melanom er at have det fjernes kirurgisk . I nogle tilfælde kan hele kræft skal fjernes i løbet biopsi , den anvendte procedure i første omgang at bekræfte tilstedeværelsen af melanom .

den sene fase Behandling


Senere fase melanomer kan behandles med metoder , herunder kirurgi , kemoterapi ( lægemiddel behandling) og strålebehandling . Disse sager kan også behandles med immunterapi ( biologisk behandling ) , som anvender naturlige eller menneskeskabte stoffer for at styrke kroppens kræft-bekæmpelse evner .

Yderligere Behandlinger

Ekstra behandlinger til rådighed gennem kliniske forsøg omfatter chemoimmunotherapy , genterapi og vaccine behandlinger . Disse kan bruges på forskellige stadier af sygdommen .

Outlook

Succes i behandling melanom afhænger af faktorer , der omfatter den fase af sygdommen , dens placering , den generelle sundhedstilstand af patienten og tilstedeværelsen af blødning eller sår på de vigtigste site for kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------