Position: sygdoms > 4 >

føderale tilskud til kræftpatienter

   Kræft er en dyr sygdom at behandle , med direkte årlige omkostninger for patienter over 93 milliarder dollars alene i 2008, ifølge oplysninger fra American Cancer Society . Selv om finansiering af en kræft behandlingsregime kan synes en uoverstigelig hindring på tidspunkter , kan bistanden undertiden findes gennem ansøgning om statsstøttet tilskud . Selvom det ikke er alle, der finder anvendelse , vil være berettiget til vederlag , har du lidt at tabe og alt at vinde ved at gøre en indsats

Kræft Grants


Federal tilskud til kræftpatienter , er faste beløb , som du ikke behøver at betale tilbage. Disse penge er øremærket til brug for både direkte og indirekte omkostninger ved kræft, herunder kirurgi , hospitalsindlæggelser , narkotika , relaterede rejseudgifter , og kompensation for tid savnet fra arbejde .

Ansøgning om tilskud


Ansøgning om tilskud sker online eller via din lokale hospital eller læge kontor . Ansøgningen Selve processen vil svare til at ansøge om et lån-organisationen vil forsøge at fastslå oplysninger om din aktuelle situation og den finansielle status , så vil veje dit behov mod andres behov i samme situation at afgøre, om du er berettiget .

Typer


Der er en række private og føderale institutioner , der arbejder sammen som en del af et statsstøttet indsats for at yde finansiel støtte til kræftpatienter . Nogle af de deltagende organisationer omfatter Air Charity Network ( udbyde flyrejser og omkostninger udgifter til patienter ) , American Cancer Society (som giver omkostninger i forbindelse med behandling) og Road to Recovery ( bistå med husleje og mad omkostninger i løbet af behandlingen ) .

Advarsler

Selvom det kan virke fristende , ikke undervurderer din nuværende økonomiske situation i et forsøg på at udlede yderligere tilskud penge . Liggende på en ansøgning om kræft tilskud kan have alvorlige konsekvenser , herunder men ikke begrænset til automatisk diskvalifikation og muligheden for strafferetlig forfølgning .

Overvejelser

Så længe du er ærlig og oprigtig , er der ingen skade i at søge om så mange forskellige kræft tilskud , som du er i stand til . Rådfør dig med den finansielle støtte afdeling på hospitalet eller følg linket herunder for at begynde din forskningsindsats. Start af ansøgningsprocessen så hurtigt som muligt betyder, at du har mulighed for at modtage midler, som meget tidligere , så du skal ikke forsinkelse i din indsats for at skaffe ekstra penge til at hjælpe med at bekæmpe kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------