Position: sygdoms > 4 >

hvad er årsagerne til ovarietumorer ?

   Der forskes i øjeblikket i , hvad der forårsager ovarietumorer , uden afgørende resultater. Mulige årsager forskere studerer omfatter genetiske mutationer og ændringer i hormon niveauer under ægløsning , defekte gener og miljømæssige faktorer

vævsreparation i Ægløsning


Nogle forskere mener, at udviklingen af ovarietumorer kan være tilsluttet væv reparation proces i løbet af den månedlige ægløsning cyklus . Ifølge Mayo Clinic , skaber frigivelse af et æg en tåre i hårsækken . Dannelsen af nye celler til at reparere follikel åbner mulighed for genetisk mutation .

Hormonelle Svingninger


Ifølge Mayo Clinic , er forskerne stadig at undersøge muligheden for, at hormonelle svingninger i hele ægløsning cyklus kan forårsage mutant celler og føre til tumorer i æggestokkene .

Defekt Gener


Kvinder , som arver en defekt form af BRAC1 og BRAC2 gener har en øget risiko for visse typer af ovarie tumorer . Den normale gen fungerer som en tumor suppressant , mutation er ikke så effektiv , ifølge American Cancer Society .

Miljømæssige faktorer

Selv om risikofaktorer findes i miljøet , har American Cancer Society stater forskning endnu ikke været i stand til at udpege en bestemt kemisk eller andet stof som en årsag til ovarietumorer .

Arvelige betingelser

Kvinder med visse arvelige forhold har en forøget risiko for at udvikle ovarietumorer . Disse betingelser omfatter Cowden 's sygdom , Peutz-Jeghers syndrom og arvelig ikke-polypose tyktarmskræft , ifølge American Cancer Society . #x2028 ;
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------