Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af diffust storcellet B- celle lymfom ?

   Diffust storcellet B-celle lymfom er en aggressiv form for non-Hodgkins lymfom . Det er den mest almindelige form for lymfom , ifølge UpToDate. com . Over halvdelen af patienterne kan helbredes , ifølge webstedet

Avanceret


Avanceret tilfælde af diffust storcellet B-celle lymfom er normalt behandles med en kombination af immunterapi og kemoterapi , ifølge UpToDate. com . De mest almindelige behandling omfatter seks til otte serier af fem kemoterapi narkotika .

Lokaliseret


Patienter med lokaliseret sager af denne betingelse kan ofte behandles med kun tre cykler med kemoterapi. Dette er kombineret med strålebehandling i det berørte område .

strålebehandling


Strålebehandling er brugen af højenergi- røntgenstråler til at stoppe eller bremse tumor vækst . Denne behandling er normalt gives fem dage om ugen i tre til fire uger , efter UpToDate. com .

Kemoterapi Side Effects

Kemoterapi kan forårsage feber , kvalme eller opkastning . Rødmen , feber , og rygsmerter kan forekomme første gang kemoterapi narkotika er givet .

Opfølgning

Patienterne vil blive givet en fuld medicinsk helbredsundersøgelse en måned efter behandlingen for at kontrollere for spor af sygdommen . Hyppige besøg til lægen for at kontrollere, om tilbagefald anbefales .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------