Position: sygdoms > 4 >

hvordan man finder en bord- certificeret brystkræft specialist

   Finde et bord-certificeret brystkræft specialist kan virke som en skræmmende proces for et par grunde . Først vil ingen specialist hjælpe med at behandle din brystkræft-det er sandsynligt, at du vil have et team af specialister, der arbejder med dig og din familie læge til at behandle sygdommen . For det andet er der ingen bord certificeringer for visse aspekter af brystkræft behandling . Tredje ressourcer er bredt og varieret . Det kan være utroligt svært at vide hvor man skal lede først. Men i sidste ende , når du udvikler en handlingsplan , finde en bord- certificeret brystkræft specialist er nemt .

Find en Board- Certified Breast Cancer Specialist


1
Arbejde gennem din praktiserende læge. . Chancerne er gode , at din praktiserende læge var den første læge , du har besøgt , når du mistanke om at du havde brystkræft-eller han var den læge , der fandt det. Arbejde gennem ham og hans kontor personale er den letteste metode til at finde bord-certificeret brystkræft specialister . Fordi han sandsynligvis allerede har en etableret henvist netværk og professionelle niveau ressourcer, som du måske ikke være i stand til at få adgang til , er det nemmest at spørge din læge om hjælp først .
2 .
bestemme, hvilken slags specialist , du har brug for særlige behandlinger . Har du brug for en bryst kirurg ? A-stråler onkolog ? En medicinsk onkolog ? Hvad med en plastikkirurg ? Alle disse specialister behandling af brystkræft patienter . Når du bestemme den slags specialist , du har brug for , at søge bliver noget nemmere .

3 .
Brug faglige ressourcer , og grave lidt dybere . Husk, at nogle fag ikke har en specifik speciale bestyrelse certificering for kun brystkræft-så du bliver nødt til at tænke bredt for nogle specialister . For eksempel tager stråling onkologer den amerikanske bestyrelse Radiology eksamen og få et særligt certifikat i stråling onkologi . Medicinske onkologer tage American Board of Internal Medicine eksamen og subspecialize i hæmatologi /onkologi . Breast kirurger tager American Board of Surgery eksamen , med fokus på almen kirurgi . Plastikkirurger tage American Board of Plastic Surgery eksamen og lejlighedsvis subspecialize i rekonstruktionskirurgi . Hver af disse medicinske bestyrelser har online værktøjer til at søge efter specialister i dit område .
4 .
Tal med personalet på dit nærliggende samfund hospital . Fordi de fleste sygehuse organisere specialister i pleje hold af sygdom , kan du tjekke for at se om brystkræft specialister på dit kommunale sygehus har modtaget bord certificering i deres respektive medicinske bestyrelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------