Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan administrere kemo medicin

   Ifølge oplysninger fra American Cancer Society , er kemoterapi en form for kræftbehandling , der består af administrationen af giftige stoffer ind i patientens system til hvidvaskning af ødelægge kræftceller . Kemoterapi værker baseret på det faktum , at kræftceller har en hurtigere stofskifte end " normale " celler , får dem til at opsuge en uforholdsmæssig større beløb af den administrerede medicin . Selv om kemoterapi metoder har alle det samme mål , kan den metode, som dette mål er nået variere meget.
1
kemoterapi varierer meget . . Nogle mulighed for at- home administration. Some administreres på en lokal læge kontor . Og nogle kræver et besøg på hospitalet . Det hele afhænger af lægemidler, der anvendes , og de gives . Vær klar over den almindelige protokol , før der gives kemo medicin .
2 .
Tal med din læge om den rette metode til at indføre lægemidlet i kroppen . Nogle med kemoterapi er forholdsvis let at tage , da narkotika er indtaget gennem via pille eller flydende . Andre typer af kemoterapi kræver intramuskulære injektioner , som kan gives af en læge på hans kontor . Den mest almindelige form for kemoterapi , men kræver indsprøjtning direkte ind i venerne med en IV .

3 .
Følg omhyggeligt den angivne tidspunkt og dosering protokollen, hvis du tager kemoterapi narkotika uden for din læges direkte tilsyn . Vær klar på , hvor ofte du er meningen at tage narkotika , sammen med et passende tidspunkt på dagen og de relevante omstændigheder for administration ( for eksempel om den medicin der skal tages på fuld eller tom mave ) . Kemoterapi er en præcis protokol , der kræver minut sans for detaljer for fuld effekt , så hvis du føler du er i stand til fuldt ud at overholde instruktioner , anmode om , at din læge administrere din kemoterapi medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------