Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan få individuel sygesikring , hvis du har brystkræft

   Brystkræft er en sygdom , der vil desværre påvirker en ud af hver otte kvinder , ifølge det amerikanske National Library of Medicine og The National Institutes of Health . Brystkræft behandling kan være dyrt , så det hjælper til at opveje en del af denne pris med en kvalitet forsikring plan . Men at få forsikring efter du er blevet diagnosticeret med kræft kan være en vanskelig opgave , for at sige det mildt. Selv om det kan virke svært , der er nogle trin, du kan tage for at få forsikring , selvom du lider af brystkræft .
1 .
Opret en gruppe sundhedspleje plan, hvis du bor i en stat , der giver mulighed for etablering af én person grupper sygesikring formål . Forsikringsselskaber er ikke tilladt at nægte dækning for allerede eksisterende betingelser for gruppe pleje , så at nedsætte en gruppe af den ene kan hjælpe dig med at omgå ellers strenge regler om præ-eksisterende forhold . Hedder det, at tillade dette inkluderer Colorado , Connecticut , Delaware , Florida , Hawaii , Maine , Massachusetts , Michigan , Mississippi , New Hampshire , North Carolina , Rhode Island og Vermont .
2 .
Invester i COBRA , hvis du har mistet din sygeforsikring grund af at have været fyret fra dit job . Selv dyre , kan COBRA levere en af de eneste muligheder til rådighed for at opnå forsikring , hvis du lider af brystkræft .

3 .
Ansøg om forsikring inden 63 dage for at miste din gruppe plan dækning . Ligegyldigt hvilken tilstand du bor i , vil der være et forsikringsselskab markeret som forsikringsgiver i sidste instans . Dette selskab er forpligtet til at acceptere alle personer tidligere har været forsikret der gælder inden for de fastsatte frister . Må ikke forsinke i at handle , hvis du opfylder betingelserne i henhold til denne bestemmelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------