Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan give op med at ryge cigaretter

  Planlægger at give op med at ryge cigaretter ? Rygning kan i høj grad skade indersiden af dine lunger og påvirke andre aspekter af dit helbred . Selv om rygestop er meget svært, det er ikke umuligt . Her er et par måder at stoppe med at ryge
1
Find det rigtige tidspunkt. . Vælg den rigtige tid til at give op med at ryge . Sørg for at du ikke forlade i løbet af ferien , en kommende endelig , eller en uge før din store tale . Dette vil sikre, at du ikke har nogen pludselig undskyldning for at begynde at ryge igen , når du allerede har afsluttet . Finde et tidspunkt i dit liv , når du er helt tilfreds med dit liv .
2 .
Brug erstatninger til at stoppe med at ryge. Hvis du virkelig føler trang til at ryge , vil du få brug for nogle tilbage i hånden . Det betyder, at du vil være brug for alternativer til en tendens til at din trang . Brug alle slikkepinde , gummer , slik , møntfabrikker , eller selleri sticks . Dette fungerer som en charme det meste af tiden .

3 .
Nikotin Lozenge er gode til at give op med at ryge . De rent faktisk har sugetabletter , der indeholder nikotin , så det vil hjælpe dig sparke vane at ryge . Når en stærk trang rammer dig , pop en sugetablet i munden , og det vil begynde at opløse . Den Nikotin vil derefter overgå til blodbanen . De har også Nikotinplastre og tyggegummi så godt. Afhængigt af , hvilke du gerne have mere , kan du vælge nogen.
4 .
Du kan nemt holde op med at ryge cigaretter med den berømte patch . At fortælle dig sandheden selv , kan det arbejde for dig , og det kan ikke . Det afhænger af personen helt . Hvad plasteret gør, er frigivelse små bidder af nikotin i kroppen , i stedet for en fuldt udbygget skud . Dette vil støtte dig i processen med at holde op med at ryge .
5 .

Der er mange andre måder at holde op med at ryge, men det er bedst at bruge din egen personlige smag . For eksempel, hvis du vil lakrids-du kan gradvist erstatte din røg sticks med dette i stedet . Det vil få dig til en vane at tygge på en af disse , og man kunne i det mindste foregive at få dig på det rigtige sted .

gode råd og advarsler


 • Hvornår du stoppe med at ryge , efterhånden gøre plads til denne proces , da i løbet af denne tid kan du have store humørsvingninger og udtrædelse effekter .
 • Hvis du giver op med at ryge cigaretter , skal du altid have en backup plan , hvis du er omkring en person, der er rygning-. det kan sende dig stærk trang til at starte igen
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------