Position: sygdoms > 4 >

kolorektal cancer behandling med Avastin & FOLFOX

   Kolorektal cancer opstår , når celler i dine tarme mutere og begynde at vokse ukontrollabelt og danner tumorer . Læger stole på en række behandlinger for tyktarms- kræft, herunder en kombinationsbehandling ved hjælp af medicin Avastin og FOLFOX

Identifikation


FOLFOX . er et receptpligtigt intravenøs kemoterapi medicin , der indeholder folinsyre , fluorouracil og oxaliplatin . Avastin er navnet på den receptpligtig medicin bevacizumab , som også er administreret intravenøst .

Funktion


FOLFOX funktioner ved at forhindre kræftceller i at kopier af deres genetiske materiale , hvilket gør det umuligt for dem at fortsætte voksende og i sidste ende fører til deres død . Avastin afbryder forsyningen af næringsstoffer , at kræftcellerne har brug for at overleve , hvilket også bidrager til deres død .

Indikationer


Læger bruger typisk den Avastin og FOLFOX kombination behandling for trin 3 og 4 kolorektal cancer , ifølge den amerikanske Kræftens Bekæmpelse . I nogle tilfælde er medicinsk behandling anvendes efter operation for at fjerne kolorektal tumor .

Time Frame

De fleste læger ordinere en intravenøs infusion af FOLFOX hver anden uge i op til 12 ugers behandling , forklarer Cancer Research UK . Hvor ofte får du Avastin afhænger af typen af din colorectal cancer .

Side Effects

Almindelige bivirkninger af FOLFOX til behandling af kolorektal cancer omfatter en øget risiko for at udvikle en bakterie-eller virusinfektioner , træthed , stakåndethed , let blå mærker og træthed , advarer Cancer Research UK . Bivirkninger ofte forbundet med Avastin omfatter bøvsen, næseblod , tab af balance , diarré , mundtørhed , hårtab , halsbrand , fordøjelsesbesvær og vægttab , advarer Mayo Clinic .

Overvejelser

Selv med behandlinger som Avastin og FOLFOX , kun 7 procent af patienterne med Stage 4 rektal cancer og 8 procent af patienterne med Stage 4 kolonkræft overleve i fem år efter behandlingen , i henhold til American Cancer Society . Prognosen for etape 3 kræft er bedre med en 56 procent på fem år overlevelsesraten for endetarmskræft og en 44 til 83 procent overlevelsesraten for tyktarmskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------