Position: sygdoms > 4 >

livmoderhalskræft tidlig behandling

   Fange livmoderhalskræft på stadium 0 eller trin 1 betragtes tidlig påvisning . Stage 0 betyder , at der er unormale celler rundt om livmoderhalsen , som kunne blive til kræft i fremtiden . Etape 1 betyder , at der er reelle kræftceller på livmoderhalsen , men at de ikke har spredt sig til andre dele af kroppen , efter Cancer. gov

Simple Kirurgi


Tre typer af simple kirurgiske procedurer er tilgængelige til at fjerne scenen 0 livmoderhalskræft : conization , Kryokirurgi og laser kirurgi .

LEEP


En løkke elektrokirurgisk excision procedure ( LEEP ) bevæger sig en elektrisk strøm gennem de unormale celler med tynd wire . Dette dræber de mistænkelige celler .

Internal Radiation


Tidlig livmoderhalskræft kan behandles med frø eller ledninger implanteres i nærheden af kræft site . De udsender stråling til det udpegede område alene.

Hysterektomi

Nogle patienter vælger en total hysterektomi . Dette er mere radikale for trin 0 og 1 , men familiens historie undertiden berettiger denne form for behandling .

lymfeknuder

Selvom etape 1 livmoderhalskræft ikke angiver spredt sig til lymfeknuderne , mere fremskredent stadium 1 patienter undertiden vælger denne operation for at forebygge fremtidige breder sig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------