Position: sygdoms > 4 >

måder at forhindre øjet kræft

   Afsløring øje kræft gennem en regelmæssig øjenundersøgelse er, hvordan en øjenlæge , en læge med speciale i øjensygdomme , diagnoser denne lidelse . The American Cancer Society ( ACS ) siger lægen vil kigge efter tegn på kræft i øjet ved først på udkig efter hævede fartøjer uden for øjet

Forebyggende foranstaltninger


Du kan hjælpe med at forhindre muligheden for øjet kræft ved at begrænse din udsættelse for stærkt sollys , der dækker op med beskyttende hatte og tøj , brug solcreme , og iført UV-beskyttet solbriller når du er ude i stærkt sollys .

Beskyt øjne og de omkringliggende områder ved at bære wrap -around solbriller med 99 procent til 100 procent UVA-og UVB absorption . Dette kunne mindske risikoen for at udvikle kræft i huden omkring øjnene . Selv hvis du viser ingen symptomer , en regelmæssig øjenundersøgelse er afgørende for dit helbred . Hvis øjet kræft opdages , mulige behandling omfatter kirurgi , strålebehandling , varme , frysning eller laser -behandling .

Tegn og symptomer på denne sjældne sygdom omfatter mindre vision , flydere eller lysglimt , synsfelt tab , en mørk plet vokser på iris , øjeæblet varierende sin position i soklen , udbuling af øjet , og en ændring i , hvordan øjet bevæger sig inden for dens sokkel .

Eye Viden


øjeæblet består af tre lag-det sclera , den uvea og nethinden . Sclera er den hvide del af øjet . Det uvea er den midterste del og består af iris eller farvede del af øjet , årehinden , som nærer nethinden , og den corpus ciliare , som indeholder de muskler , der hjælper øjet til at fokusere . Nethinden giver dig mulighed for at se mønstre af lys .

ACS siger kræftformer påvirker øjeæblet kaldes intraokulært ( i øjet ) kræft og for det meste påvirker voksne . Retinoblastoma er et øje kræft , der oftest rammer børn . Den bane er den anden del af øjet og består af væv omkring øjet . Banen kan du flytte dine øjne i forskellige retninger . Kræftformer , der påvirker kredsløb kaldes orbital kræftsygdomme

I øjeblikket er der kun én måde at sænke dine chancer for at udvikle øje kræft-. prøv at undgå problemer med Deres immunsystem . En fælles kilde for immunsystemet problemer er aids , erhvervet immundefekt syndrom . For folk , der har organ eller væv transplantationer, kan medicin også svække immunforsvaret og øge risikoen for at udvikle kræft , herunder øjen- kræft .

Hvis du bemærker en mørk plet på din iris ( farvede del af øjet ), og det bliver større , så lad en øjenlæge se på det . Øjet kræftrisikoen er mere udbredt blandt kaukasiere end i afrikansk- amerikanere eller asiatiske amerikanere . Blue- eyed mennesker har en tendens til at udvikle øje kræft i højere grad end brun-øjede mennesker . Årsagen til de fleste øjet kræft er ukendt , hvilket mindsker muligheden af metoder til forebyggelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------