Position: sygdoms > 4 >

naturlægemidler og vitamin beskyttelse til dit hår , mens under kemo behandling

   Mange af de lægemidler, der bruges til kemoterapi behandling for kræft har den sidegevinst, der forårsager hårtab . Selv om det varierer for hver enkelt person , kan det pludselige tab af store mængder af hår være traumatisk , selv når du ved, at det kan ske . Vitaminer og naturlægemidler kosttilskud kan være i stand til at hjælpe med at holde tabet på et minimum , eller i det mindste holde det hår du har ser så godt som muligt

Vitaminer


Når du gennemgår kemoterapi , vil Deres læge råde dig til at gøre alt, hvad du kan for at støtte din over alle sundhed . Mange af hans anbefalinger vil hjælpe med den ser ud i dit hår , så godt. Mens kampene kræft , skal du være mere bevidst end nogensinde af den ernæringsmæssige værdi af de fødevarer, du spiser . Vitaminer , mineraler , fytokemikalier , proteiner og fibre , du får fra din mad er brændstof og rengøring strøm du behov for at styrke dit immunforsvar . Spise dårlig kvalitet fødevarer med masser af tilsætningsstoffer vil dræne din energi i stedet for hjælpe dig. Sats på grøntsager , frugt og fuldkorn ( ingen hvide mel produkter) . Spis nok protein : mindst to portioner om dagen af magert kød , fisk , fjerkræ og æg .

Din krop bruger vitaminer fra mad meget bedre end fra kosttilskud , men kan kemoterapi påvirke din appetit og forårsage kvalme . Kun at vælge fremragende mad kan ikke være nok, hvis du ikke kan spise det eller holde det nede . Tal med din læge om alle kosttilskud du tager internt . Kig efter shampoo , der er meget milde og indeholder vitamin A , E og B- vitaminer . Aloe vera er en glimrende ingrediens for at lede efter så godt.

Naturlægemidler og Natural Retsmidler


Kinesisk naturmedicin har vist sig at give en vis beskyttelse mod hårtab for nogle brugere . De er aktuelle olier eller cremer , der hovedsagelig baseret på ingredienser , der forbedrer cirkulationen til hovedbunden . Knuse chili peber i en flad skål og dæk dem med vin . Lad disse lægges i blød i en time, derefter smøre din hovedbund med væsken . Du kan prøve at gnide et stykke ingefær rod på din hovedbund dagligt. Drikker ingefær te er en god måde at forbedre den generelle cirkulation . En krydderurt , som findes i mange kinesiske hårtab retsmidler er ho-Shou-wu , stammer fra Polygonum træet . Den indeholder lecithin , som også hjælper med at kontrollere kolesterol i blodet .

En shampoo oprindeligt formuleret af tyske forskere har haft meget gode resultater . Begynder at bruge det før din kemoterapi begynder og fortsætter hele vejen igennem. Det er ikke naturlægemidler , det er lavet af thymus af kalve , der allerede er blevet slagtet af andre årsager . Claus O. Köhler , ph. d. , kontorchef for Medicinsk og biologisk Informatik på det tyske Cancer Research Center i Heidelberg , Tyskland , rapporterede , at prøver i løbet af udviklingen , viste denne shampoo havde større end en 80 procent succesrate . Brisler kosttilskud, er også tilgængelige, og de bidrager med immune lidelser som hepatitis C , så de kan være til gavn for kemo patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------