Position: sygdoms > 4 >

om kræft afsløring & behandling

   Tidlig påvisning af kræft er nøglen til en vellykket behandling af kræft og øger chancerne for fritagelse . Det er også vigtigt, at en kræftpatient bruge de rigtige behandlinger for de bedste resultater

Eksamen


Regelmæssig undersøgelser af en medicinsk uddannet , er Nøglen til tidlig kræft opdagelse . Derudover kan du støtte i tidlig påvisning for nogle kræftformer , såsom bryst-eller testikelkræft , købe gennemføre selv-eksamen på regelmæssig basis .

Tests


Mens en eksamen , kan antyde kræft , vil kun medicinske forsøg bevise en påvisning af kræft . Tests kan omfatte blod arbejde , en CT scanning , MR eller endog operation for at tage en prøve af det pågældende område for patologi undersøgelsen .

Risikofaktorer


Forstå dit risikofaktorer for kræft kan også hjælpe med afsløring . Når din læge ved, at du har større risiko , vil hun være mere tilbøjelige til at tjekke for kræft tegn . Blandt de mange mulige risikofaktorer er alder , køn , miljø ( såsom rygning eller kost ) , og en historie af kræft i din familie .

almindelige behandlinger

Den mest almindelige behandlinger for kræft omfatte udtagning af kræftceller gennem kirurgi , stråling , kemoterapi og /eller hormonbehandling . Den type medicinske behandlinger, der afhænger af beliggenhed og type af kræft .

Clinical Trials

Kliniske forsøg er en anden mulig behandling for kræft . Ofte patienter deltage i kliniske forsøg , når de har forsøgt alle andre medicinske muligheder eller hvis de har en sjælden form for kræft , der typiske behandlinger ikke er sandsynligt, at helbrede .

Alternative Medicine

Nogle kræftpatienter vælger at gå med alternative medicinske behandlinger , såsom urter og plante-baserede lægemidler , immunterapi eller sind-over -krop strategier som hypnose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------