Position: sygdoms > 4 >

stadium IV livmoderhalskræft behandling

   Stage IV livmoderhalskræft er den mest avancerede stadium af kræft i livmoderhalsen hos kvinder . Ifølge den amerikanske Cancer Society , overlevelsesraten efter fem år for kvinder med stadium IV livmoderhalskræft er 16 procent

Fordeling


Stage IV livmoderhalskræft er opdelt i to kategorier , A og B. Stage IV-A er klassificeret som kræft , som har spredt sig til endetarmen eller blæren , mens anden fase IV-B har spredt sig til områder, der ligger uden for området af bækkenet .

Behandling Overvejelser


Behandling for trin IV livmoderhalskræft er afhængig af hvilken fase det er . Ifølge University of Florida Shands Cancer Center , er stadie IV-B langt vanskeligere at behandle , og enhver form for udnyttede behandling er primært et middel til at forlænge livet så længe som muligt . På dette tidspunkt er sygdommen typisk anses for uhelbredelig .

Behandling


Den primære metode til behandling af stadium IV livmoderhalskræft af enten type er ekstern strålebehandling , efterfulgt af en kombination af implantabelt interne stråling og kemoterapi narkotika . Typer af kemoterapi anvendte lægemidler omfatter Platinol og 5- fluorouracil . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er kirurgi typisk kun udført på trin IV livmoderhalskræft at afgøre, om kræften har spredt sig til lymfeknuderne .

supplerende behandling

Et muligt alternativ behandling , der kan bruges sammen med standard behandling er biologisk terapi , som virker ved hjælp af immunsystemet hos patienten til at bekæmpe kræften mere effektivt .

Ny behandling

Nye måder at behandle stadium IV livmoderhalskræft bliver forsket hver dag . Blandt eksemplerne er nye former for kemoterapi narkotika og en form for strålebehandling kendt som tre-dimensionelle konform strålebehandling.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------