Position: sygdoms > 4 >

systemisk enzym behandling for myelomatose

   Myelomatose er en kræftsygdom, der begynder i de hvide blodlegemer kaldet plasmaceller , ifølge MedlinePlus . Over tid maligne celler hober sig op i de faste dele af dine knogler samt i din knoglemarv . Systemisk enzym terapi , pioner i det tidlige 20. århundrede af bioanalytikeren Dr. John Beard , er set med skepsis fra de fleste konventionelle læger . Men der er voksende beviser for, at behandlingen kan hjælpe med at bekæmpe visse former for kræft , herunder myelom

hvad det er


Tilknyttet primært med supplerende /alternative medicinske praksis , systemisk enzym terapi indebærer at tage tilskud af vegetabilske eller animalske enzymer , eller begge dele for at styrke de gavnlige virkninger af de enzymer, der produceres af din egen krop . Disse enzymer lette fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer, din krop har brug for at fungere og kæmpe mod sygdom , ifølge ThinkQuest 's Alternative Medicine Terapier hjemmeside . Ifølge tilhængerne af enzym terapi , der er behov for tilskud øger når du bliver ældre og din krop produktion af disse vitale stoffer begynder at falde .

Hvorfor så Little Tryk ?


Du er formentlig undrende , hvordan en effektiv enzym terapi kan være fordi du aldrig har hørt meget om det før . På hans hjemmeside , NewsWithViews. com Dr. Jim Howenstine , en praktiserende internist der er også en udtalt tilhænger af enzym terapi , tilbyder sine synspunkter på , hvorfor denne behandlingsmetode bliver så lidt opmærksomhed i USA . Han hævder, at amerikanske medicin i det store og skyr denne form for terapi , fordi det blev udviklet primært i Fjernøsten og Europa . Måske endnu mere betydningsfuldt , ifølge Howenstine , er det faktum , at " enzymer ikke kan patenteres , så de er af ringe interesse for medicinalfirmaerne. "

bevis for effektivitet


Hvis du vil vide mere om de forskellige anvendelser af enzym terapi og hvordan , hvis overhovedet , de kan gavne dig , betaler et besøg på Enzyme Terapi hjemmeside . Der vil du finde en artikel af Lucia Desser , PhD , en lang tid forsker med University of Vienna 's Cancer Research Institute . Desser rapporter om resultaterne af en europæisk undersøgelse , hvor enzymet terapi blev anvendt i kombination med kemoterapi til behandling af patienter med myelomatose . Undersøgelsen bestod af 265 patienter , 166 af dem blev behandlet med både kemoterapi og enzym terapi og 99 af dem fik kun kemo . Den gennemsnitlige overlevelsestid for patienter, der fik kombinationsbehandlinger var 83 måneder, sammenlignet med kun 47 måneder for dem at få kemo alene .

ACS stadig ikke er på Board

Hvis du tænker på at søge enzym terapi for dig selv eller en elskede , du først bør overveje de synspunkter, som American Cancer Society ( ACS ) på denne form for behandling . På trods af de opmuntrende resultater, der vises i europæiske studier af enzym terapi , er ACS endnu ikke overbevist om , at der er nogen fordel i enzym- terapi . På sin hjemmeside , at ACS rapporterer en amerikansk undersøgelse af effektiviteten af kombinationen kemo-enzym terapi behandling er på vej . Men for nu , konkluderer Kommissionen, at " de foreliggende videnskabelige beviser understøtter ikke hævder , at enzymet kosttilskud er effektive til behandling af kræft . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------