Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på metastasized kræft i æggestokkene til lungerne

   Ifølge Medline Plus , kræft i æggestokkene er ret almindelig , idet den femte mest almindelige kræftform hos kvinder . Hvis venstre ubehandlet , kræft i æggestokkene i sidste ende vil metastaserer hele kroppen sig til andre organer , herunder lungerne . Selv om kræft i æggestokkene ikke er normalt kendt for metastaserende ned i lungerne , er det muligt , så vær opmærksom på potentielle symptomer .

Hoste


Vedvarende hoste er en potentiel tegn på, at kræft i æggestokkene har spredt sig til lungerne . Må ikke bekymre dig med en forbigående hoste , eller en hoste , der har en let ses årsag , da disse er usandsynligt, at angive metastatisk lungekræft . Dog være opmærksom på en hoste , som varer en unaturlig mængde tid eller er af overraskende intensitet . Vær især forsigtig , hvis du er hoste blod op .

lokaliseret smerte


Lokaliseret smerte i eller bag , brystkassen er en anden potentiel tegn på, at æggestokkene kræften har spredt sig til lungerne . Vær på vagt over for smerte , der er vedvarende eller alvorlige , og smerte , der ikke har forklarlig årsag .

Åndenød


Metastatisk lungekræft vil hæmme din vejrtrækning kapacitet som din normale , sunde celler erstattes af kræft væv. Derfor , nedsat lungekapacitet er en indikation af metastatisk lungekræft . Der munder ud i unormale åndenød , såsom mens klatring trapper eller gå , kan være symptomatisk for metastatisk lungekræft .

Unormale Vægttab

Vægttab kan være et symptom på kræft breder sig i hele kroppen . Mens vægt kan svinge normalt ved 04:57 pounds daglig, afhængigt af nærhed af dit sidste måltid , væskeophobning, og andre faktorer , være forsigtige, hvis din vægt falder med mere end otte til ti pounds uden nogen fornuftig forklaring. Hvis du har spist normalt, og din vægt er stadig faldende , kan det være et tegn på kræft , der har spredt sig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------