Position: sygdoms > 4 >

tidlig påvisning og tidlig behandling af lungekræft

   En diagnose af lungekræft kan være en skræmmende ting for enhver person at komme overens med . Tidlig opdagelse kan gøre hele forskellen for en patient kæmper med denne form for kræft . Lungekræft har mange årsager, og det er vigtigt for dem i risiko for at udvikle lungekræft at få screenet regelmæssigt

Hvem er i fare . ?


Mennesker med risiko for at udvikle lungekræft omfatter rygere , dem der lider af KOL , og dem, der kan have haft karrierer , der satte dem i kontakt med kræftfremkaldende stoffer som beryllium og asbest . Der er i fare , bør screenes en gang om året .

screeningsmetoder


metoder, der anvendes til påvisning af lungekræft i sin tidligste stadier CT -scanninger , bronkoskopi , og laboratorieanalyse af celler og væsker .

tidlig påvisning Programmer


Tidlig opsporing er iværksat for at hjælpe de udsatte . Nogle af disse programmer er rettet mod tidligere atomkraftværk arbejdstagere, som ofte arbejdede sammen med en række kræftfremkaldende materiale . Et andet program er National Lung Screening Trial . For mere information , se Resources .

Behandling Lung Cancer

Fælles lungekræft behandlinger , når kræften er i de tidlige stadier kemoterapi og strålebehandling .

Cutting Edge Behandlinger

Et banebrydende lungekræft behandling , der kan gavne patienter i tidlige stadier af sygdommen er en kirurgisk teknik udføres af robotter . Anvendes på Phoenixville Sygehus lige uden for Philadelphia , robotten assisteret-kirurgi omfatter fordele som en lavere risiko for infektion og hurtigere restitutionstid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------