Position: sygdoms > 4 >

ubehandlet tyktarmskræft middellevetid

   Statistik om tyktarmskræft overlevelse er kun et værktøj , der anvendes af læger , når de forsøger at forudsige en patients forventede levetid med kræftbehandling . Og da hver enkelt kan reagere anderledes på behandlingen , kan den forventede levealder ( eller overlevelsesrate ) egentlig ikke kan forudsiges endeligt . Dette er endnu mere sandt for dem , der vælger ikke at søge behandling

Colon


Den kolon er beliggende i tyktarmen af kroppen . Det er den nederste del af fordøjelsessystemet og er ansvarlig for at fjerne affald fra kroppen . Sommetider polypper form i tyktarmen , som ofte er i første omgang godartede . Dog kan disse polypper blive til kræft .

Colon Cancer


Ifølge National Cancer Institute ( NCI ) , generelt kræft, udvikler sig i tyktarmen begynder i kolon celler , der er ansvarlige for at producere og frigive væsker og slim ( adenocarcinomer ) . Omkring 106. 100 nye tilfælde af tyktarmskræft blev diagnosticeret i USA i løbet af 2009 --- og den er ansvarlig for næsten 50. 000 dødsfald ( fra denne form for kræft og rektal kombineret kræft ) .

forventede levetid


Den forventede levealder er et begreb, undertiden anvendes i stedet for ordet prognose , men begge vedrører det forventede resultat forventede for nogle tilstand. I tilfælde af kræft , forventede levetid eller prognose er baseret på flere faktorer .

Disse faktorer omfatter den type kræft en person har , dets placering i kroppen , samt tidspunktet for progression --- med de mere alvorlige og livstruende stadier er det højeste tal på numerisk skala . Andre faktorer , der påvirker levetiden er de typer af behandling, og andre medicinske tilstande , og om en individuel vælger at afvise behandling .

Ubehandlet Colon Cancer

Det kan synes mærkeligt , at nogle gange en person vælger ikke at behandle hans tyktarmskræft , men kan der være en række årsager til dette. Ifølge NIC , føler nogle mennesker , at de forventede bivirkninger fra behandlingen er mere , end de er villige til at udholde eller erfaring kontra hvad de vil opleve ved at give afkald behandling .

En anden grund til behandling kan ikke udføres har at gøre med den fase af tyktarmskræft og dens dårlig prognose , selv om behandlingen er administreret . Colon kræftformer i sidste fase --- og som har spredt sig til andre områder og organer i kroppen --- er et eksempel på kræft , der kan have en dårlig prognose på trods af behandlingen.

overlevelsesrate

Hvis en individuel beslutter at give afkald på behandling af tyktarmskræft på trods af sin læges anbefalinger --- uanset den fase af kræft ---- statistikken ikke eksisterer der viser hendes potentiale levetid . Og da selv de enkeltpersoner, der vælger at søge behandling kan eller ikke kan falde i statistiske overlevelsesprocenten, kan den faktiske levetid ikke kan forudsiges for dem, der ikke søger behandling , i henhold til NCI .

Det er dog mere sandsynligt , at de personer diagnosticeret med stadium 0 tyktarmskræft ville klare sig bedre i den forventede levealder overlevelsesrate end dem, der i fase 4 af tyktarmskræft , da scenen 0 ikke har spredt sig ud over den inderste kolon lag , og trin 4 har allerede infiltreret andre organer i kroppen , samt lymfeknuder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------