Position: sygdoms > 4 >

virkningerne af lungehindekræft

   Mesotheliom er en form for kræft, der initally mål den beskyttende foring af en persons indre organer . Denne sygdom er typisk forårsaget af udsættelse for asbest , en fiber mineral resistent overfor de fleste kemikalier og findes i mange ældre bygninger . På trods af forskellige former for strålebehandling til rådighed til at behandle sygdommen , er det ofte dødelig .

Årsager


Arbejdsrisici er den førende årsag til lungehindekræft i patienter . Dem, der arbejder med asbest på daglig basis har en meget høj risiko for at udvikle sygdommen . Næsten alle patienter med mesotheliom har haft nogle udsættelse for asbest . Mens asbest nu er ulovligt i mange nye strukturer , mellem 1949 og 1979 , da asbest var ganske almindelig i bygninger , var 27. 500 tusind mennesker erhvervsmæssigt udsat for asbest .

Der er også sekundær eksponering for asbest , som kan føre til lungehindekræft . Familiemedlemmer der bor sammen med dem , der arbejder med asbest på daglig basis kan blive eksponeret gennem støv på tøjet og i håret af arbejdstageren. Arbejdstagere bør typisk skifte tøj og bad før de vender hjem for at undgå udsættelse for andre .

Symptomer og effekter


Symptomerne på lungehindekræft ikke ofte vises, før årtier efter udsættes for asbest . De mest almindelige symptomer er åndenød , hoste og alvorlige smerter i brystet , og vægttab . Ofte sygdommen spredes fra lungerne og strækker sig ned til underlivet resulterer i obstrueres afføring og smerter .

alvorlige virkninger af sygdommen kan føre til , hvis venstre ubehandlet . Svulster kan udvikle sig og ofte føre til svære maven smerter . Andre alvorlige spørgsmål, herunder sammenbrud i lungerne , blodpropper , gulsot og lavt blodsukker kan alle opstå som følge af spredningen af sygdommen.

Diagnose af lungehindekræft kan være svært , da symptomerne ofte skyldes andre sygdomme . Typisk en patients sygehistorie er vurderet herunder eksponering for asbest . CT-og MR -scanninger er normalt udføres for at afgøre enhver væske ophobning og unormal celle aktivitet .

Behandlinger


Ligesom mange kræftformer , stråling og kemoterapi er fælles behandlinger for sygdommen . Ofte kirurgi er den første behandlingsmulighed , hvor foret i brystet er fjernet . Mens disse resultater er ofte medhold i at fjerne kræft , en kombination af kirurgi og strålebehandling behandlinger ofte give bedre resultater .

Kemoterapi er også en mulighed i forbindelse med kirurgi til behandling af lungehindekræft . Bivirkninger som kvalme og opkastning kan forekomme . Kemoterapi og kirurgi har produceret variable resultater i forlængelse af overlevelsen hos patienterne. Andre behandlingsmetoder , såsom immunterapi , har også produceret sådanne resultater . Mens behandles , kan effekten af Mesotheliom føre til alvorlige sundhedsproblemer og mulige død .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------