Position: sygdoms > 4 >

Avodart kræftbehandling

   Avodart er blevet testet for dets evne til at hjælpe med forebyggelsen af prostatakræft hos mænd . Avodart har nogle almindelige bivirkninger, men nogle føler , at de mulige forebyggelse af prostatakræft er værd negative virkninger, der kan opstå som en følge af at tage Avodart

Bruger


Avodart blev designet til at behandle nogle af symptomerne på benign prostatahyperplasi , som er en forstørret prostata . Avodart , eller dutasterid , sænker niveauet af dihydrotestosteron , der forårsager prostata vækst .

Avodart og Kræft


Avodart er blevet anset for at være nyttig til at undgå prostatakræft hos mænd . Årsagen til dette er dets evne til at skrumpe en forstørret prostata ved at sænke dihydrotestosteron , der giver potentielle kræftceller et mindre areal til at angribe .

Under Avodart


Avodart kommer i form af bløde geler og kapsler , og bør tages som anvist af din læge . Hvis piller er brudt på alle , ikke tager dem , da deres indhold kan være skadelige for dine læber og mund .

Side Effects

Almindelige bivirkninger af Avodart nævnes et fald i libido , ejakulere og evnen til at få en erektion . Du kan også opleve bryst hævelse og ømhed . Alvorlige bivirkninger omfatter en allergisk reaktion, som kan omfatte hævelse , udslæt og åndedrætsbesvær .

Sikkerhedsadvarsler

Avodart absorberes gennem huden , og gravide kvinder bør ikke håndtere det eller tage det , da det menes at være ekstremt farligt at et foster under udvikling . Af samme grund bør du vente seks måneder før donere blod , da det forbliver i blodbanen i fire til seks måneder efter du stopper med at tage det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------