Position: sygdoms > 4 >

alternative behandlinger for malignt melanom

   Malignt melanom er den alvorligste form for hudkræft , ifølge National Cancer Institute ( NCI ) . Instituttet skønner , at næsten 54. 000 amerikanere er diagnosticeret med melanom hvert år . Selv melanom er diagnosticeret oftest på huden , men også kan påvirke andre væv , der er pigmenteret . Mange melanom patienter ty til alternative transportformer behandling , selv om der er ringe eller ingen videnskabelige beviser for deres effektivitet , i henhold til American Cancer Society ( ACS )

Alternative behandlingsformer


Ligesom millioner af andre, kan du blive lidt forvirret om betydningen og karakteren af komplementær og alternativ behandling . Den tidligere , ifølge ACS , er former for behandling , såsom massage , kost terapi og akupunktur , som anvendes i kombination med mainstream medicinske behandlinger til at bekæmpe din kræft . I modsætning hertil er alternative behandlingsformer anvendes i stedet for konventionel medicinsk behandling .

Mainstream meninger


stigende , er mainstream læger omfavne anvendelse af mange komplementære medicinske behandlinger til at supplere konventionelle behandlingsformer såsom operation , kemoterapi og strålebehandling , , der bruges til at bekæmpe din kræft . Men de er næsten enstemmig i deres modstand mod anvendelsen af nogle af de samme behandlinger som de eneste midler til behandling af alvorlige sygdomme , som kræft er et godt eksempel .

Gerson Therapy


Indført i 1930'erne af Dr. Max B. Gerson som en behandling af migræne , er Gerson terapi en tredelt alternativ behandling program , der bygger på kost , tilskud og afgiftning for at bekæmpe kræft og andre sygdomme i henhold til NCI . Behandlingen kræver, at du kan drikke 13 glas saft fra økologiske frugter og /eller grøntsager dagligt og at spise en vegetarisk kost er begrænset til økologisk dyrkede frugter , grøntsager og fuldkorn . Du skal tage en række daglige kosttilskud , herunder kalium ; CoQ10 injiceres med vitamin B-12 , hørfrøolie , vitaminer A , B-3 og C pepsin , pancreas enzymer og Lugols løsning , en blanding af jod , vand og kalium iodid . Skal du også tage kaffe eller kamille lavementer at afgifte kroppen .

Brusk Terapi

Denne alternative behandling anvender brusk fra kvæg eller hajer til at bremse spredningen af kræftceller og at styrke dit immunforsvar for at bekæmpe kræft Ifølge NCI . Pulveriseret brusk eller brusk ekstrakt gives til patienter mundtligt, indsprøjtes under huden , påføres huden eller indført via lavement . Tidlige undersøgelser tyder på, at denne behandling kan have en vis værdi , ifølge NCI .

Urteteer

Bruges også til kamp melanom og andre former for kræft , ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin , er urteteer , sådan som Essiac og Flor * Essence . NIC påpeger imidlertid , at der ikke er noget videnskabeligt bevis for , at drikke disse teer vil helbrede din kræft . Essiac er en blanding af burre rod , indiske rabarber rod , får skovsyre og glat elm , mens Flor * Essence indeholder disse fire urter plus brøndkarse , velsignede tidsel , rødkløver og tang .

CoQ10

Også udråbt som en alternativ behandling for melanom er CoQ10 , et enzym , der siges at øge din immunrespons , og dermed hjælpe din krop til at bekæmpe off virkningerne af kræft . Det generelt er indtages oralt , og har vist nogle lovende som en supplerende behandling til behandling af cancer , ifølge NCI .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------