Position: sygdoms > 4 >

behandling for livmoderhalskræft , som har spredt sig

   Livmoderhalskræft er den tredje hyppigste kræftform , der rammer kvinder i hele verden . Når den ikke er fanget tidligt , kan det sprede sig og indgå scenen 2B og ud over , kendt som avancerede livmoderhalskræft

Hysterektomi


A hysterektomi er en en af de mest almindelige behandlinger for livmoderhalskræft . Under en rutinemæssig hysterektomi , er livmoderen fjernet , men æggestokkene er tilbage i Takt . Radikale hysterektomier ikke blot at fjerne livmoderen , men også den øverste del af vagina og interne lymfeknuder .

Kemoterapi


Patienterne får kemoterapi til at dræbe kræft . Mængden af tid patienterne modtager behandling er unik for hver patient . Hårtab, træthed og gastrointestinale nød er alle almindelige bivirkninger af kemoterapi .

strålebehandling


Strålebehandling er en fælles behandling af fremskreden livmoderhalskræft , og bruges også til patienter, der har kræft, er vendt tilbage . Doser er typisk baseret på størrelsen af patienternes tumor ; med bivirkninger herunder ufrugtbarhed , hårtab , tørhed og fibrose .

Er det nogensinde Too Late for behandling ?

Avanceret livmoderhalskræft behandlinger i høj grad afhænge af den fase af kræft , og hvis dens udbredelse . Når det når etape 4B , hvilket betyder at det påvirker vitale organer såsom lever eller lunger , kan det normalt ikke behandles med succes .

Forebyggelse

Livmoderhalskræft er en meget forebygges kræft . Rutine , årlig celleprøve hjælpe læger fangst tidligt abnormiteter i livmoderhalsen før kræft udvikler sig . Celleforandringer i livmoderhalsen opdaget af årlige celleprøve er generelt 100 procent behandles .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------