Position: sygdoms > 4 >

behandling for tilbagevendende lungekræft

   Lungekræft er den anden mest almindeligt diagnosticeret kræft i både mænd og kvinder endnu er fortsat den mest almindelige årsag til kræftdødsfald . Mennesker med lignende kræftformer kan kræve eller vælge forskellige typer eller en kombination af behandlinger , og nogle behandlingsmuligheder kan være hensigtsmæssigt på et tidspunkt , men ikke i en anden

Stråling


Strålebehandling bruger høj energi bjælker til at dræbe kræftceller . Stråling bjælker er rettet mod det sted, hvor lungekræft . Denne terapi er rettet mod kræft stedet for at undgå at beskadige normale væv eller celler .

Kemoterapi


Kemoterapi bruger medicin til at dræbe kræftceller . Kemoterapi er ikke så målrettet som andre behandlinger . Disse lægemidler kan dræbe normale celler samt kræftceller . Tilbagevendende lungekræft kan behandles med mere end en kemoterapi stof ad gangen .

kemo og stråler


Denne behandling Planen kan indeholde en kombination af kemoterapi narkotika og stråling . Kemoterapi kan hjælpe strålebehandlinger til at fungere bedre . Den kemoterapi narkotika svække kræftceller og lad den målrettede stråling stråle til at være mere effektiv .

målrettet terapi

Målrettet behandling af narkotika målrette visse dele af kræftceller . Disse stoffer forstyrrer cellernes vækst proces, der resulterer i cellen til at dø . Disse stoffer er mindre tilbøjelige til at skade normale celler end stråling eller kemoterapi .

Clinical Trials

Kliniske forsøg er vant til at teste ny medicin og nye kombinationer af behandlinger . Deltagelse er frivillig , men sørg for at konsultere din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------