Position: sygdoms > 4 >

blomst olier til kræftbehandling

   Siden middelalderen har folk udvundet olie fra planter til brug i medicin . Aromaterapi og brugen af æteriske olier er blandt de mange ikke-konventionelle metoder til behandling af kræft , eller i det mindste at imødegå bivirkninger , ifølge National Cancer Institute . Olier kan indåndes eller anvendes direkte på huden

Milk Thistle


silymarin , det aktive indholdsstof i marietidsel , er en antioxidant , der beskytter mod celleskader . Anlægget menes at forbedre effektiviteten af kemoterapi og bremse spredningen af kræft .

Rød Clover


Ifølge det nationale center for komplementær og alternativ medicin ( NCCAM ) , har rødkløver blevet brugt til at behandle mennesker med kræft og åndedrætsbesvær .

Kamille


Kamille kan bruges lokalt til behandling af hudsygdomme og sår , der danner på munden som følge af kræftbehandling , rapporterer NCCAM .

andre olier

Ifølge National Cancer Institute , fælles olier , der anvendes i aromaterapi , der har også været udnyttet i behandling af kræft omfatter lavendel , geranium , tea tree , cedertræ og bergamot . Andre planter , der menes at være effektive i kræftbehandlingen , ifølge NCCAM er kæmpenatlysolie , St. John 's urt og mistelten .

Overvejelser

Effekten af mange naturlægemidler er uklart , og folk kan have negative reaktioner på visse planter . Rådføre sig med en læge, da det indeholder alternativ medicin i din behandlingsplan .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------